Втеча, зрада або хвороба: яка справжня причина таємничого зникнення співака Олега Винника

Багато чуток ходить навколо таємничого зникнення відомого співака Олега Винника. Де саме зараз знаходиться підкорювач вовчиць та жіночий серцеїд, чи покинув він Україну назавжди, чи хоче повернутися?

Зірка естради та популярних ток-шоу, підкорювач жіночих сердець Олег Винник заставив своїх фанатів сильно похвилюватися за його персону. Адже він зник відусюди: ані сліду в Інстаграмі, ані жодного публічного виступу майже за рік. Останнього разу прихильники співака отримали вітання з Великоднем у 2022 р., а до цього в березні пісню – кавер-версію гімну України, розміщену на офіційній сторінці в соцмережі. Особисте ж відеозвернення від Олега було опубліковане 3 березня 2022 року, в якому він засуджував дії росіян та закликав їх повертатись до себе в країну.

Розгадка таємниці

Коли на зникнення Винника звернули уваги, дехто одразу почав казати, що це зрада, що він просто покинув країну заради власної безпеки та можливості й далі вести активну діяльність закордоном. Крихітна правда в цьому є: співак зараз перебуває у Німеччині (м. Берлін). Та причиною його переїзду стала не втеча, а необхідність лікуватися – саме таку версію підтвердили його друзі, а також голова фан-клубу Валерія Барон та навіть отець-настоятель, якому співак довіряв свої таємниці у Києві й зараз спілкується по відеоз’вязку.

Ще з літа 2022 року колеги відмічали, що стан Винника важкий, артист ледь тримається на ногах та не може думати навіть про вихід на сцену. Близькі ж друзі казали, що він дуже змінився та виглядає виснаженим від хвороби.

Олег Винник та Роман Недзельський
Олег Винник та Роман Недзельський

Але вже восени військовий з лав ЗСУ Роман Недзельський, він же чоловік зірки Оксани Білозір, показав спільне фото зі співаком, на якому той був більш-менш в доброму стані та з незвичною для фанатів бородою.

Як виявилось, за час своєї хвороби Винник не тільки займався здоров’ям, а ще не забував про країну та її захисників: створив фонд “Вовчиця”, через який надає суттєву допомогу нашим хлопцям (транспортні засоби, тепловізори та амуніцію).

Допомога військовим від Олега Винника
Допомога військовим від Олега Винника

Що стосується планів на майбутнє, про це поки що ніхто не може сказати впевнено. Олег Винник продовжує писати пісні, та можливість послухати їх з’явиться лише тоді, коли артист відчує в собі сили та переможе захворювання.

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.