Після двох розлучень Ірина Горова заявила, що їй більше ніхто не потрібен: “Хочу рухатись самостійно”

Відома українська продюсерка Ірина Горова, яка є колишньою дружиною репера Потапа поділилась своїм усвідомленням за минулий рік. Тепер її життя стало іншим.

Ірина Горова була заміжня за Потапом з 1999 по 2014 рік, але останні декілька років шлюбу вони фактично вже були не разом і будували свої життя окремо. Олексій Потапенко закохався в свою колегу по дуету “Потап і Настя” Каменських, яка стала причиною його розлучення з Іриною. Ця історія не дала колишнім зруйнувати їх відносини – Горова була гостею на весіллі у екс-чоловіка та продовжила розвивати з ним музичний бізнес. Але після початку повномасштабного вторгнення все змінилося. Потап відійшов від справ і Горова тепер одна керує продюсерським центром.

Після двох розлучень Ірина Горова заявила, що їй більше ніхто не потрібен
Після двох розлучень Ірина Горова заявила, що їй більше ніхто не потрібен

В своєму Інстаграм-блозі Ірина часто розповідає підписникам про роботу. На цей раз вона поділилася своїми особистими усвідомленнями за минулий рік, які стосуються її кар’єри в шоу-бізнесі вже без Потапа:

Зрозуміла, що далі можу, повинна і хочу рухатись самостійно.Відчула, що моєї енергії вистачить не тільки на компанію, а й на індустрію в цілому, розвивати її та створювати простір, де зможуть зростати багато людей. Почала приділяти більше часу самій собі, рефлексії та аналізу. Перестала боятися що є щось неможливе. Я – командний гравець, чесна та ціную людей, які зі мною. Почала більше звертати увагу на нових талантів, артистів, стала більш відкритою до нових людей та зовнішніх проєктів. Зрозуміла, що я дуже люблю Україну і хочу працювати саме тут. Що постійне навчання та розвиток є важливим елементом, щоб мати впевненість у собі та бути лідером, який надихає свою команду.

Також Ірина зазначила, що любить час від часу перечитувати такі замітки для себе, щоб надихатись на нові звершення:

Люблю перечитувати подібні рефлексії через деякий час, ніби нагадуючи собі про свої зміни, це дуже надихає на нові думки

До публыкації Горова додала свій портретний знімок з професійної фотосесії в білому образі. На фото у неї дуже ефектно розвивається її чорне волосся і видно татуювання на руці.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.