Тіна Кароль перед Людмилою Балан зі сцени зізналася в почуттях до Дана Балана: не охолола до молдавського мачо

Тіна Кароль на власному концерті прямо зі сцени заговорила про молдавського артиста Дана Балана і його маму Людмилу, яка була у глядацькому залі.

Навколо відносин української співачки Тіни Кароль і молдавського мачо Дана Балана крутилось багато чуток. Вони були колегами на вокальному проєкті “Голос”, де Дан Балан проявляв чоловічу увагу до Тіни Кароль. Глядачі помітили, як артист дивився на українську красуню, обіймав і постійно говорив компліменти. Тіна Кароль відповідала взаємністю Дану Балану і кокетувала з ним. Глядачі були впевнені, що між Тіною і Даном роман.

Тіна Кароль і Дан Балан два сезони Голосу країни демонстрували кохання
Тіна Кароль і Дан Балан два сезони Голосу країни демонстрували кохання

Втім, після закінчення проєкту стало відомо, що роман Тіни і Дана був лише сценарієм. Про це проговорився продюсер “Голосу” Завадюк.

В будь-якому випадку між Даном Баланом і Тіною Кароль залишилися дуже теплі стосунки. Нещодавно прихильники Кароль змогли в цьому пересвідчитись, коли співачка на власному концерті заговорила про Балана.

Так, нещодавно Тіна Кароль відіграла сольний концерт у Молдові. На виступ української співачки прийшла мама Дана Балана Людмила Балан. Тіна знала про це і їй було настільки приємно, що вона вирішила прямо зі сцени звернутися до Людмили.

Кароль назвала Дана Балана найкращим чоловіком у світі після її сина. Цікаво, що до Людмили Балан Тіна звернулася “мама Люда”.

Людмило, ви красива, надихаєте. Ви народили красеня – благородного, чесного! Браво!

, – сказала Тіна зі сцени.

В цей момент Людмила Балан підійшла до сцени, аби подарувати Тіні Кароль букет квітів. Жінки довго обіймалися.

До слова, Тіна Кароль і Людмила Балан познайомились на проєкті “Голос країни”. Тоді організатори вирішили зробити сюрприз Дану Балану і запросили його маму заспівати на сцені “Голосу”. Людмила Балан тоді заспівала символічну українську пісню “Горіла сосна”. Цю пісню зазвичай виконують на весілля, тож цю пісню мама Балана не дарма обрала. Вона ніби благословила сина на відносини з тіною Кароль.

Тина Кароль и мама Дана Людмила Балан: кто красивее
Тіна Кароль перед Людмилою Балан зі сцени зізналася в почуттях до Дана Балана

Нагадаємо, Людмила Балан – не лише мама Дана Балана, а і відома молдавська співачка і телеведуча.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.