Тіна Кароль, Катя Репяхова та інші знамениті жінки, які не вміють готувати: господині з них не дуже

В українців заведено так, що кожна жінка має вміти смачно готувати і радувати свою сім'ю смаколиками. Втім, не всім жінкам дано "чаклувати" на кухні, є і такі, хто не вміє самостійно навіть яєчню посмажити.

Ще зовсім недавно кожна жінка була просто забов’язана вміти готувати. Матері з дитинства привчали своїх доньок до кухні та ділилися з ними кулінарними секретами. Втім, світ змінюється. Зараз необов’язково вміти готувати, адже готову їжу можна замовити з доставкою додому. Також тепер все частіше до плити починають ставати чоловіки.

Серед українських знаменитостей є багато тих, хто не те, що не любить готувати, а взагалі не вміє цього робити.

Тіна Кароль

Знамениті жінки, які не вміють готувати: Тіна Кароль

Відома українська співачка Тіна Кароль всю себе присвячує творчості і зовсім не займається домашніми справами. Все за неї роблять її помічники по дому. В одному з інтерв’ю співачка зізналася, що не готує навіть простих страв для себе. Оскільки співачка живе сама, без чоловіка та сина, в неї і немає необхідності думати про кухню. Цікаво, що коли вона жила зі своїм чоловіком Євгеном Огіром, то частенько конфліктувала зі своєю свекрухою через те, що вона регулярно приносила з собою готову домашню їжу.

Катя Репяхова

Катерина Репяхова вразила подробицями стосунків з рідним батьком
Знамениті жінки, які не вміють готувати: Катя Репяхова

Молода дружина Віктора Павліка не може похвалитися тим, що вона гарна домогосподарка. Дівчина вдома не прибирає і не готує. Так, Катя щотижня викликає клінінгову компанію, яка наводить порядок в неї вдома. Щодо кухні, інколи готує Віктор Павлік, в іншому випадку вони харчуються в кафе і на заправках. Також “рятує” Катю її мама, яка живе в сусідньому будинку і часто пригощає доньку і зятя домашньою їжею. Єдине, що Катя може приготувати, це відварити овочі для свого 1,5 -річного сина Михасика.

Ольга Фреймут

Ольга Фреймут зустріла 41-ий день народження з сумом
Знамениті жінки, які не вміють готувати: Ольга Фреймут

Ольга Фреймут, яка багато років оцінювала їжу у ресторанах України, сама не вміє готувати. Про це телеведуча ще декілька років назад розповіла в програмі “Хто зверху”. Жінка зізналася, що проводить на кухні не більше 5 хвилин на день, коли зранку готує для себе каву.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.