facebook

Тіна Кароль, Катя Репяхова та інші знамениті жінки, які не вміють готувати: господині з них не дуже

В українців заведено так, що кожна жінка має вміти смачно готувати і радувати свою сім'ю смаколиками. Втім, не всім жінкам дано "чаклувати" на кухні, є і такі, хто не вміє самостійно навіть яєчню посмажити.

Ще зовсім недавно кожна жінка була просто забов’язана вміти готувати. Матері з дитинства привчали своїх доньок до кухні та ділилися з ними кулінарними секретами. Втім, світ змінюється. Зараз необов’язково вміти готувати, адже готову їжу можна замовити з доставкою додому. Також тепер все частіше до плити починають ставати чоловіки.

Серед українських знаменитостей є багато тих, хто не те, що не любить готувати, а взагалі не вміє цього робити.

Тіна Кароль

Знамениті жінки, які не вміють готувати: Тіна Кароль

Відома українська співачка Тіна Кароль всю себе присвячує творчості і зовсім не займається домашніми справами. Все за неї роблять її помічники по дому. В одному з інтерв’ю співачка зізналася, що не готує навіть простих страв для себе. Оскільки співачка живе сама, без чоловіка та сина, в неї і немає необхідності думати про кухню. Цікаво, що коли вона жила зі своїм чоловіком Євгеном Огіром, то частенько конфліктувала зі своєю свекрухою через те, що вона регулярно приносила з собою готову домашню їжу.

Катя Репяхова

Катерина Репяхова вразила подробицями стосунків з рідним батьком
Знамениті жінки, які не вміють готувати: Катя Репяхова

Молода дружина Віктора Павліка не може похвалитися тим, що вона гарна домогосподарка. Дівчина вдома не прибирає і не готує. Так, Катя щотижня викликає клінінгову компанію, яка наводить порядок в неї вдома. Щодо кухні, інколи готує Віктор Павлік, в іншому випадку вони харчуються в кафе і на заправках. Також “рятує” Катю її мама, яка живе в сусідньому будинку і часто пригощає доньку і зятя домашньою їжею. Єдине, що Катя може приготувати, це відварити овочі для свого 1,5 -річного сина Михасика.

Ольга Фреймут

Ольга Фреймут зустріла 41-ий день народження з сумом
Знамениті жінки, які не вміють готувати: Ольга Фреймут

Ольга Фреймут, яка багато років оцінювала їжу у ресторанах України, сама не вміє готувати. Про це телеведуча ще декілька років назад розповіла в програмі “Хто зверху”. Жінка зізналася, що проводить на кухні не більше 5 хвилин на день, коли зранку готує для себе каву.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.