Тендітна і непримітна жіночка на будівництві виявилася Оленою Зеленською: перша леді сіла за кермо екскаватора

Перша леді України Олена Зеленська вже викликала бурхливу реакцію світлинами. Але на цей раз вона просто приголомшила своїм виглядом та поведінкою.

Здається, що маленька та непримітно вдягнена дівчина на будівельному майданчику – це перекладач або ж хтось інший з команди американського мецената Говарда Баффета. Але якщо уважно придивитися, то це власною персоною стоїть Олена Зеленська! Вона приїхала у Бучу на відкриття будівництва за її власним проєктом.

Олена Зеленська на будівельному майданчику у Бучі
Олена Зеленська на будівельному майданчику у Бучі

Як відомо, дружина Президента опікується питанням організації шкільного харчування та виступила з ініціативою ще у 2022 році по будівництву фабрик-кухонь. Окрім того, що діти будуть отримувати якісне харчування, проєкт вирішить ще декілька питань: суттєво зменшаться витрати на енергоресурси та воду. На фабриці-кухні можна приготувати до 10000 порцій, а це дозволить забезпечити одночасно не лише малечу з Бучі, а ще з Немішаєве та Бородянки.

Олена Зеленська за кермом екскаватора
Олена Зеленська за кермом екскаватора

Допомогти почати таку благородну справу Олені Зеленській приїхав особисто американський меценат Говард Баффет. Він піднявся на екскаватор та навіть покерував ковшем, виривши першу яму. Олена Зеленська не відставала від Баффета та також повчилася керувати незвичним транспортним засобом.

“Цей проєкт не тільки про сніданки та обіди, він про об’єднання кількох громад” – саме так пояснила свою ідею Олена Зеленська на брифінгу після відвідування майданчика. А ще вона підкреслила, що саме завдяки відродженню та реалізації ініціатив жителі Бучі та сусідніх міст зможуть потроху повертатись до звичного життя, знов вірити в щасливе майбутнє країни.

Перша леді під час брифінгу
Перша леді під час брифінгу

Деталі образу першої леді

Чарівна дружина Президента Олександра Зеленського на майданчик вдяглася стильно та водночас зручно: чорна куртка від бренду The North Face чудово поєднувалася з синіми розкльошеними джинсами та світлими кросівками. На брифінгу ж перша леді була у чорній водолазці з жакетом. Стримана та елегантна зачіска лише підкреслювала вишуканий образ, а макіяж – природну красу.

Схожі статті

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.