З ким живуть діти Камалії і Захура після розлучення батьків: тепер Арабелла і Мірабелла з неповної сім’ї

Найбагатша співачка України Камалія нещодавно об'явила, що розлучається зі своїм чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром. В шлюбі у них народилося двоє дітей.

Зізнання Камалії про завершення її шлюбу з Мохаммадом Захуром сколихнуло весь шоу-бізнес та фанатів зірки. Вони вважались ідеальною і однією з найміцніших українських пар, які ніколи не світились в скандалах і транслювали сімейну ідилію. Однак 13 квітня 2023 року співачка об’явила про розлучення і сказала, що весь останній рік вони з чоловіком намагались вирішити свої проблеми у стосунках, однак не вдалось, тому рішення розстатись стало єдиним вірним.

Камалія і Захур разом пройшли багато всього. Цілих 10 років артистка не могла стати матір’ю, чоловік знаходив найкращих лікарів, щоб його кохана втілила мрію про материнство і доля в результаті подарувала їм донечок-двійнят Арабеллу і Мірабеллу. Але в нещодавньому інтерв’ю співачка зізналась, що саме діти стали причиною сімейного розбрату.

З ким живуть діти Камалії і Захура після розлучення батьків
З ким живуть діти Камалії і Захура після розлучення батьків

В першому шлюбі з жінкою-росіянкою Мохаммад Захур став батьком доньки і сина. Саме старша спадкоємиця прихистила сім’ю Камалії в Лондоні, куди вони переїхали через повномасштабне вторгнення і після цього почались проблеми.

Падчерка незлюбила мачуху ще до особистого знайомства, а коли Камалія заявляла, що у війні винні всі росіяни, дочка Захура гостро на це реагувала. Мохаммад в цьому конфлікті став на бік дитини і це дуже зачепило артистку. В результаті вона не витримала і повернулась в Україну, в будинок під Києвом, де вони щасливо жили раніше. Але Арабелла та Мірабелла залишились в Лондоні з батьком. Як каже Камалія, дівчатка плачуть і хочуть додому, однак поки що через ситуацію в країні це неможливо.

Камалія з чоловіком та дітьми
З ким живуть діти Камалії і Захура після розлучення батьків

Нагадаємо, також під час війни розлучилися Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, Михайло і Даша Кацуріни, Володимир Остапчук і Христина Горняк, Тіна і Тарас Цимбалюки, Нікіта Добринін і Даша Квіткова, Валерій Харчишин зі своєю дружиною.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.