Даша Астаф’єва викрила недобросовісних зіркових волонтерів: “Зараз дуже гарний час, щоб заробити”

Даша Астаф'єва відверто розповіла про псевдо-волонтерів та з якою метою вони займаються так званою благодійністю. Співачка була вражена тим, що вона побачила. Всі подробиці вже тут.

Даша Астаф’єва під час візиту на канал Тані Гончарової, поділилася приголомшливим зізнанням. Жінка не очікувала, що в такий  складний час для нашої країни, знайдуться люди, які будуть на цьому наживатися та заробляти гроші.  Модель розповіла, що знає багатьох зірок, які зараз збагачуються . Їх волонтерська діяльність не є благодійною метою, а навпаки тільки відмивання коштів. Астаф’єва не захотіла розкривати імен, але думкою поділилася. Також співачка повідомила, що зіткнулася з деякими організаціями, в яких був несправедливий розподіл коштів, але жінку швиденько “заткнули”, вона була обурена і сказала, що це буде на їх совісті.

Красуня Даша Астаф'єва
Красуня Даша Астаф’єва

З початку повномасштабної війни, Даша відразу почала займатися волонтерською діяльністю. Модель швидко забула про свої гламурні образи та почала чистити картоплю і готувати їжу для наших захисників. Їй було складно зібратися та прийняти нові реалії, але поступово вона втягнулася. Колеги з неї сміялися і говорили, що чистити картоплю це не її, але артистка слідувала своєму серцю. Знаменитість розповідала про ці неймовірні відчуття, коли на вулиці її зустрічали та тиснули руку не за те, що вона була досить відвертою на обкладинці якогось модного журналу, а за те, що в такий час, вона робила корисну справу. Закінчуючи допомагати на кухні, Даша знову знаходила для себе важливі справи – допомагала тваринам і притулкам, а також людям похилого віку їжею та коштами.

 

Астаф’єва не відчувала себе, якоюсь особливою під час її волонтерства, але вона відчувала себе корисною і розуміла, що вона все правильно робить, адже в такий час потрібно об’єднуватися та працювати заради омріяної перемоги.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.