Сумував за матір’ю та переїхав до росії: продюсер Ані Лорак Юрій Фальоса, з яким вона жила, змінив своє життя

Продюсер Юрій Фальоса, будинок якого зруйнували окупанти, поїхав до матері на росію Про це повідомила його колишня дружина Маша Гойя. Замість українського Києва Фальоса проживає у російському місті Йошкар-Олі.

Юрій Фальоса – відомий український продюсер, який співпрацював з багатьма зірками шоу-бізнесу. Проте з деякими його поєднували не тільки робочі стосунки. У нього було близьке спілкування з Лорак, яка зараз теж знаходиться в росії та замовчує агресію. Їх стосунки тривали більше 10 років, однак зараз вони не спілкуються взагалі.

Ані Лорак і Юрій Фальоса
Ані Лорак і Юрій Фальоса

На початку повномасштабного вторгнення, Юрій зібрав речі та поїхав до своєї матері в Йошкар-Олі, про це розповіла його колишня дружина та підопічна Маша Гойя.

У березні 2022 року загарбники зруйнували будинок Фальоси і нібито це стала причиною для його переїзду, а також він зізнався своїй колишній дружині, що дуже сумує за своєю мамою, яка знаходиться далеко від нього. Житло продюсера розташоване в столиці України, в одному із центральних районів і туди потрапив снаряд, який спровокував пожежу і більша частина помешкання згоріла. З того моменту продюсер залишився без житла і без свого офісу. Він планував відновити помешкання, все виправити і знову повертатися до життя в тому будинку, але як стало зрозуміло, вчинив інакше.

 Маша Гойя ексдружина українського продюсера
Маша Гойя ексдружина українського продюсера

Зв’язок з дружиною він не втратив, деколи вони спілкуються. Проте Маша ніяк не засуджує вибір ексчоловіка, адже розділяє думку, що в такий час потрібно бути поруч з родиною. Це найголовніше, що є в житті, зазначила жінка.
Маша розповідає, що поважає цього чоловіка, адже він був у її житті і бажає тільки щастя. На разі, колишній Ані Лорак не веде соціальні мережі та не публікує жодної інформації про своє життя.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.