Родина у повному складі: Тоня Матвієнко показала, як кохають одне одного її батьки Ніна і Петро

У своєму Інстаграмі Тоня Матвієнко опублікувала відео батьків. Дуже ніжний та чутливий ролик в якому можна розгледіти прихований підтекст, що треба цінувати свій час, адже він такий швидкоплинний.

Тоня Матвієнко поділилася зі своїми прихильниками чуттєвим відео, на якому зображені батьки артистки. Увімкнувши, спеціальний фільтр їх донька змогла нагадати їм, якими молодими вони були, а своїм підписникам нагадала, який швидкоплинний час і що його треба цінувати, адже життя проходить. Фоловери Тоні залишили позитивні коментарі та привітали всю їх родину з прийдешніми святами.

Раніше була інформація, що Ніна Матвієнко більше не живе зі своїм чоловіком і вони подали на розлучення. Проте їх донька Тоня заперечувала такі плітки, адже офіційного розлучення не було. Пара вирішила жити окремо, бо втомилися один від одного. Їм потрібен був час, щоб побути на самоті. Більше 40 років подружнього життя дали своє, тому співачці Ніні Матвієнко потрібно було все переосмислити та вдихнути свіжого повітря.

Ніна Матвієнко зі своїм чоловіком Петром Гончаром
Ніна Матвієнко зі своїм чоловіком Петром Гончаром

Тоня розповіла, що поставилася до цієї ситуації абсолютно нормально, адже розуміє, що так їм буде спокійніше, ніж дратувати одне одного кожного разу. Її батькам просто хочеться побути в спокої і пожити для себе, адже все їх життя вони старалися заради своїх дітей.

Згодом Народна артистка України пожалкувала, що поділилася такими деталями свого особистого життя, бо за її словами цю історію занадто “розкрутили”. Ніна Матвієнко розповіла, що не буде розлучатися зі своїм чоловіком, потрібно давати другий шанс. У їх будинку постійно купа людей, тому тримати себе в руках кожного разу все складніше. Настав момент, коли її чоловік Петро Гончар просто не витримав, а згодом і вона сама.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.