Де працювала і чим займалась Олена Зеленська до того, як стала дружиною Президента: мала творчу професію

Олена Зеленська багато років була у тіні свого зіркового чоловіка, втім зараз їй довелося стати публічною особистістю, адже вона носить гордий статус першої леді України.

Олена Зеленська ніколи не прагнула медійності і уникала публічності. Знайомі Олени запевняють, що публічність – це не її, тож після того, як Володимир Зеленський став Президентом України, Олені довелося звикати до нового статусу і до того, що до неї тепер прикута увага мільйонів українців.

Ким була Олена Зеленська до того, як стала першою леді

Олена Зеленська вразила образом у вишиванці
Ким була Олена Зеленська до того, як стала першою леді України

Олена Зеленська родом із Кривого Рогу, як і її чоловік. Цікаво, що зі своїм майбутнім чоловіком Олена навчалася в одній школі, але в паралельних класах. Познайомилися близько Олена і Володимир, будучи вже студентами. Тоді Зеленський довго домагався уваги від юної красуні і фактично відбив її від тодішнього хлопця. Олена і Володимир зустрічалися довгих 8 років, аж поки Зеленський не зробив пропозицію руки і серця Олені.

Одружилися Володимир і Олена Зеленська у 2003 році, а вже через рік вони стали батьками: у них народилася дівчинка Олександра. Вдруге подружжя зважидися на дитину у 2013, тоді у них народився син, якого назвали Кирилом.

Дочь Владимира Зеленского в платье-вышиванке попала в объективы папарацци
Як виглядають діти Володимира і Олени Зеленських

Варто відзначити, що Володимир Зеленський здобув славу і популярність не без допомоги своєї дружини.

Олена закінчила університет за спеціальністю архітектор, але жодного дня не працювала по спеціальності. Спочатку вона допомагала своєму чоловікові придумувати мініатюри для КВК, а пізніше стала співавторкою студії Квартал 95 і писала сценарії для шоу. Вона писала, як для “Вечірнього кварталу” так і для “Жіночого кварталу”.

До 2019 року Олена Зеленська була зовсім не публічною особою і навіть не вела соціальні Мережі. Втім, після отримання статусу першої леді їй довелося багато працювати над собою, адже тепер до неї прикута увага мільйонів людей.

Як стильно одягатись жінці за 40 на прикладі Зеленської
Ким була Олена Зеленська до того, як стала першою леді України

Цікаві факти про Олену Зеленську

Хрещена мама Олени Зеленської є акторка студії “Квартал 95” Олена Кравець. Справа в тому, що Олена була не хрещеною в дитинстві і лише в дорослому віці вирішила пройти цей обряд. Тоді жінка попросила свою подругу і колегу чоловіка стати її хрещеною мамою.

Згідно з декларацією, Олена Зеленська є власницею двох квартир і автомобіля Mercedes-Benz Матіс.

Олена Зеленська була проти того, аби її чоловік висував свою кандидатуру на пост Президента України. Втім, коли Володимир Зеленський прийняв це рішення, Олена його підтримала.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.