Марічка Падалко пробігла 42-кілометровий марафон заради України: “Підбігала до кожного українського прапора”

Відома українська журналістка і телеведуча Марічка Падалко побувала в Бостоні, щоб прийняти участь у 42-кілометровому марафоні для збору грошей на реабілітацію українських захисників.

Нещодавно Марічка Падалко виїхала з України в США для участі в благодійному заході, до якого заздалегідь серйозно готувалась. Вона стала амбасадором благодійної організації “Соняшник миру” (Sunflower of Peace) і 17 квітня вона пробігла марафон довжиною в 42 кілометри в Бостоні разом з бігунами з усього світу, на якому збирались кошти для реабілітації українських воїнів.

В своєму Інстаграм-блозі телеведуча поділилась знімками з марафону та розповіла про свої враження:

42 кілометри абсолютної підтримки і насолоди від людей. Я підбігала до кожного українського прапора подякувати

Марічка Падалко пробігла 42-кілометровий марафон заради України
Марічка Падалко пробігла 42-кілометровий марафон заради України

Марічка розповіла, що на самому початку маршруту побачила, як чоловік розмахував жовто-блакитним прапором на високій гілці та крикнула йому “Слава Україні”. А він здивовано відповів: “Have a good run!” (Гарного бігу). Журналістка зрозуміла, що цей незнайомець навіть не українець і її це дуже розчулило.

Марічка відмітила, що підбігала до кожної людини, яка стояла з українським прапором. Каже – може, тому я так довго бігла. Але все це було легко і вона отримала неймовірне задоволення від маршруту, тому що уздовж нього все було пронизане підтримкою України.

Зірка “плюсів” назвала участь в марафоні своєю місією – цим можуть зацікавитись великі медіа і за рахунок цього інформаційного приводу благодійна організація отримає більші можливості для допомоги.

Марічка Падалко пробігла 42-кілометровий марафон заради України
Марічка Падалко пробігла 42-кілометровий марафон заради України

Марічка Падалко подякувала фанатам за підтримку та згадала свою тренерку – Ірину Ліщинську, яка підготувала її до марафону за чотири місяці, зробивши з нею “неймовірне диво”.

Нагадаємо, чоловік Марічка Єгор Соболєв з 24 лютого 2022 року захищає Україну на передовій. Телеведуча пишається коханим, хвилюється за нього і від себе робить свій вклад в перемогу.

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.