“Нас чекає шлях корекції”: дружина Віктора Павліка розповіла про затримку мовлення у маленького сина

В шлюбі українського співака Віктора Павліка та блогерки Катерини Репяхової народився син Михайло. Дружина артиста зізналася, що у дитини затримка мовлення.

В 2021 році через рік після одруження Катерина Репяхова народила Віктору Павліку сина Михасика. Хлопчик був бажаний і зіркові батьки стараються зробити все, щоб він був щасливий і здоровий. Він надихнув маму на створення магазину дитячого одягу – Михайло тепер головна модель на примірках. Однак в сім’ї не все ідеально і бувають різні проблеми.

Катя Репяхова заявила, що їй соромно обійняти та поцілувати 59-річного Віктора Павліка
Дружина Віктора Павліка розповіла про затримку мовлення у маленького сина

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Репяхова зізналась, що сина довелось показати спеціалістам через затримку мовлення. Свій ранок вони почали рано для того, щоб попасти на прийом до невролога на іншому кінці міста. Катя розповіла, що вони спілкувалися з лікарем більше години і прийшло до того, що їм потрібна корекція:

Нас чекає шлях корекції затримки мовлення. Консультація лора, дефектолога-логопеда, психолога, електроенцефалограма та інші аналізи…

Дружина Віктора Павліка розповіла про затримку мовлення у маленького сина
Дружина Віктора Павліка розповіла про затримку мовлення у маленького сина

Раніше дівчина заспокоювала допитливих користувачів Мережі, які помітили, що Михайло в своєму віці до сих пір не розмовляє і казала, що це нормально, кожна дитина розвивається з різною швидкістю, але вона все ж вирішила не затягувати і звернулась за допомогою до спеіаліста.

Молода мама Катерина Репяхова ділиться багатьма подробицями свого першого материнства з підписниками. Нещодавно вона вперше з того моменту, як народився Михасик, провела ніч без нього – коли лежала в клініці після ринопластики. Потім на декілька днів вони з Віктором Павліком поїхали в міні-тур по Україні та залишили сина бабусі. Нове випробування для блогерки – відучити хлопчика від пустушки.

Катя Репяхова вперше показала ніс після пластичної операції
Дружина Віктора Павліка розповіла про затримку мовлення у маленького сина

Нагадаємо, шлюб з Репяховою для Павліка четвертий по рахунку. Від попередніх шлюбів у артиста троє дітей – дорослі син Олександр, дочка Христина і ще один покійний син Павло, який помер у 2020 році від раку незабаром після одруження батька з блогеркою.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.