Вона йому точно не пара: обімлієте, побачивши красуню-дружину колишнього Лідії Таран Андрія Доманського

Відомий український телеведучий Андрій Доманський після несподіваного розриву з Лідією Таран одружився на іншій жінці, яка стала його великим коханням.

Після розставання з Лідією Таран в 2010 році Андрій Доманський витримав довгу паузу, перш ніж поділитися з публікою подробицями особистого життя. В своєму третьому шлюбі, хоча з телеведучою він жив у цивільному шлюбі без офіційної реєстрації, шоумен знайшов своє щастя.

Андрій Доманський і Лідія Таран
Андрій Доманський показав свою третю дружину Марину

В інтерв’ю він розповідав, що з Мариною познайомився на шоу “Хто проти блондинок?” і пропрацювали разом близько року, поки між ними промайнула іскра. Андрій здавався майбутній дружині несерйозним, тому що завжди жартував, навіть на робочих нарадах, однак в процесі роботи вони краще пізнавали один одного. Іноді Марині доводилось переключатись з редакторства на участь в шоу в якості блондинки на заміну дівчатам, які не прийшли. Доманський бачив, що його колезі не підходить образ недалекої простушки. Так поступово вони почали тепло спілкуватись. Андрій на той момент пішов від Лідії Таран, Марина займалась розлученням.

Андрій Доманський показав свою третю дружину Марину
Андрій Доманський показав свою третю дружину Марину

В якійсь мірі саме важкі розриви попередніх відносин їх об’єднали – вони стали підтримкою один для одного і не помітили, як вже живуть разом.

З Мариною я знайшов згоду з самим собою, рівновагу між головою та серцем. Це повноцінне партнерство. Ми розділяємо думки та почуття один одного, не оцінюючи їх. Нам легко говорити те, що думаємо, і не приховувати своїх почуттів

, – розповідав телеведучий.

Андрій Доманський розповів про стосунки з трьома дружинами та показав дітей від них
Андрій Доманський показав свою третю дружину Марину

Марина і Андрій одружені з 2011 року. За цей час у них народились дві дівчинки – Кіра і Віра. Телеведучий розказував, що старша Кіра дуже енергійна, вона екстраверт, а молодша Віра дуже спокійна, насторожено ставиться до чужих людей. Також у Доманського є діти від минулих відносин. Від першого шлюбу – син Василь і дочка Лада, від Лідії Таран – дочка Василина. Також Марина привела в сім’ю свого сина Артема від колишнього чоловіка, з яким Андрій налагодив стосунки.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.