Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової показав свою доньку: спадкоємиця Олександра Кривошапка захоплює красою

Відомий український співак і волонтер Олександр Кривошапко показав своїм фанатам найголовніше, що є в його житті - донечку Алісу. Дівчинка росте неймовірно гарною.

Олександр Кривошапко здобув популярність, прийнявши участь в шоу “Х-Фактор”, яке стало його стартовим майданчиком в кар’єрі і подарувало кохання. Він закрутив роман з продюсером шоу Тетяною Денисовою, яка була значно старша ніж він. Не зважаючи на це, зіркова пара не ховалась від публіки. Незабаром вони одружились, однак в молодій сім’ї було багато скандалів, які підвели їх до швидкого розлучення. Долі екс-подружжя після розставання кардинально різні. Співак став батьком, одружився, займається волонтерством і благодійністю, а Денисова отримала славу зрадниці та після повномасштабного вторгнення в Україну втекла до росії, хоча на той момент знаходилась в Києві і бачила все сама.

Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова

Як виглядає дочка Олександра Кривошапка

В 2017 році Кривошапко став батьком. Від нього завагітніла неймовірна красуня – українська актриса і модель Марина Кінскі. У закоханих народилась дівчинка Аліса, але її мама і тато вже не разом. Не дивлячись на це, вони змогли зберегти нормальні людські стосунки і разом виховують дитину.

Олександр Кривошапко показав свою підрослу доньку

Зараз співак рідко бачиться з Алісою, тому що вона разом з колишньою дружиною знаходиться за кордоном в безпеці, так само як і інша рідня артиста. Олександр дуже скучає за дівчинкою і в своєму Інстаграм-блозі показав підписникам, як сильно вона виросла.

На знімку Аліса Кривошапко одягнена в стильне пальто-сорочку в клітинку, у неї гарна зачіска з двома гульками і великі сірі очі з довгими віями. Погляд дівчинка успадкувала від зіркового батька.

Олександр Кривошапко показав свою підрослу доньку

Олександр Кривошапко та Марина Кінскі нагородили спільну дитину дуже яскравою зовнішністю, тому без сумнівів в майбутньому за Алісою бігатимуть натовпи наречених.

Нагадаємо, осінню 2022 року Кривошапко одружився на косметологині Марії, разом з якою розвозив гуманітарну допомогу по українських містах.