63-річна Лариса Гузєєва ошелешила новиною про поповнення: “У мене сьогодні син народився!”

Відома російська актриса і телеведуча Лариса Гузєєва повідомила фанатам про поповнення і показала, хто зробив її найщасливішою матір'ю на світі.

Лариса Гузєєва вже давно перекваліфікувалась з актриси в телеведучу і не балує шанувальників кіноролями. Її люблять і одночасно ненавидять за гострий язик та її чуйку – зірку екрану неможливо обманути.

В 2008 році Гузєєва з’явилась в шоу “Давай одружимось”, в якому учасники підбирають собі пару з трьох претендентів, а Лариса, сваха Роза Сябітова і астролог Василіса Володіна допомагають їм в цьому. Гузєєва дає учасницям програми та телеглядачкам цінні поради, які багатьом допомагають. Як зауважують астрологи, така дотепність притаманна знаку зодіаку Близнюки, під яким народилася Лариса Андріївна. Вона впевнена, що секрет популярності передачі в тому, що вона не дивиться на людей згори донизу і в кожній конкурсантці бачить рівну собі жінку, якій просто трохи не пощастило в житті.

63-річна Лариса Гузєєва ошелешила новиною про поповнення
63-річна Лариса Гузєєва ошелешила новиною про поповнення

Популярність на телебаченні зробила Гузєєву популярною в мережі Інстаграм. У неї  більше двох мільйонів підписників, з якими вона ділиться новинами з життя. На цей раз телеведуча поділилась радістю з публікою:

У мене сьогодні син народився! Найкращий у всьому Всесвіті! Будь щасливий! Натхнення! Радості! Бажань! Можливостей! Кохання! Я поруч – якщо що

, – написала Лариса Гузєєва під картинкою із зображенням своїх дітей.

По підпису можна подумати, що син у зірки тільки що народився, але це сталось 32 роки тому 19 квітня. Георгія вона народила в шлюбі з інтелігентним грузином Кахою Толордравою. Через різницю культур та менталітету шлюб розпався, проте син часто бачиться з батьком і приїжджає до нього в гості до столиці Грузії. Георгій Толордава здобув освіту у Вищій школі економіки, зараз працює у рекламному бізнесі. Раніше він спробував себе в акторській професії, виконавши невелику роль у фільмі “Спадкоємиці”. Від наступного чоловіка Ігоря Бухарова Гузєєва народила дочку Ольгу.

63-річна Лариса Гузєєва ошелешила новиною про поповнення
63-річна Лариса Гузєєва ошелешила новиною про поповнення

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.