Світлана Тарабарова втретє стала мамою і показала фото новонародженої донечки: “Як ми чекали!”

19 квітня відома українська співачка Світлана Тарабарова стала мамою втретє. У артистки народилася маленька донечка вагою 3,830 кг і ростом 54 см.

Світлана Тарабарова стала однією з небагатьох українських артисток, які наважилися народжувати дитину у такий непростий час. 19 квітня співачка у своєму Інстаграм-блозі повідомила радісну новину: вона стала втретє мамою. Світлана прикріпила щемливе фото з пологового, на якому вона тримає на руках новонароджену донечку. Співачка виглядає втомленою і виснаженою, але абсолютно щасливою.

Донечка, як ми на тебе чекали

, – підписала фото Світлана Тарабарова.

Прихильники співачки, а також її колеги тут же почали вітати Світлану з поповненням в родині.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Вітаємо!Ти героїня і велика умнічка! Нехай малеча буде здорова і зростає в мирі! Обімаємо”;
  • “Мої щирі вітання! Миру, добра та міцного здоров’я!! Обімаю! “;
  • “Аааааа, ну нарешті. Вітаю! Міцного здоровʼя Мамі і донечці”;
  • “Вітаємо з народженням донечки. Бажаємо їй здоров’я та щасливої долі під мирним небом. Все інше у неї точно буде з такими то прекрасними та світлими батьками”.

Нагадаємо, декілька місяців назад Світлана Тарабарова дала інтерв’ю Григорію Решетніку, в якому зізналася, що її третя вагітність була незапланованою. Співачка не приховує, що хотіла з чоловіком третю дитину, але трішки пізніше, коли війна закінчиться. Втім донечка сама обрала для свого народження такий складний шлях і у Тарабарової навіть не було думок про переривання вагітності.

Світлана Тарабарова втретє стала мамою і показала фото новонародженої донечки

Також Світлана розповіла, що її батьки спочатку були вражені новиною про швидке поповнення в родині. Мама співачки навіть звинуватила її у безвідповідальності та довела її до сліз своєю реакцією. Втім, пізніше мама Тарабарової заспокоїлася і вибачилась перед донькою.

До слова, Світлана Тарабарова вже 7 років заміжня за режисером Олексієм Бондарем. У шлюбі в них народилося троє дітей: син Іван (2018 року народження), донька Марія (2020 року народження) і наймолодша дівчинка, яка народилася 19 квітня 2023 року.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!