Весь час витрачає на роботу, але грошей не має: Аліна Гросу розповіла, як живе у США після переїзду з України

Деякий час тому відома українська співачка Аліна Гросу вирішила тимчасово переїхати до США. Знаменитість зізналась, як зараз живе, чим займається та на що витрачає гроші

Відома українська співачка Аліна Гросу нині живе за кордоном. Раніше артистка вирішила тимчасово переїхати жити до Сполучених Штатів Америки. Причиною стало бажання навчатись нового – за кордоном знаменитість почала вивчати акторську майстерність. Після переїзду з України зірка стала дедалі рідше виходити на зв’язок із шанувальниками на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Через це фанати Аліни Гросу неабияк переживають. Втім, нещодавно зірка таки повернулась до соцмереж і детально розповіла, чим займається за кордоном, як живе і на що витрачає зароблені гроші. Сьогодні в артистки дуже мало вільного часу, оскільки вона продовжує навчатись на курсах, працювати та заробляти гроші, розвиватись та навіть встигає займатись благодійністю. Проте, зазначає Гросу, кошти вона не збирає, адже ніколи й не планувала займатись волонтерськими чи благодійними зборами – “донатить” зі своїх зароблених.

Аліна Гросу нещодавно вийшла на зв'язок із шанувальниками та розповіла, чим займається
Аліна Гросу нещодавно вийшла на зв’язок із шанувальниками та розповіла, чим займається

Розповіла знаменитість і про професійні плани. Відома українська співачка зазначила, що наразі вона працює над створенням нового хіта. Аліна Гросу зізналась, що вона сподівається, що зуміє випустити його вже зовсім скоро. Разом з тим, у зірки залишаються деякі сумніви щодо кліпу. Співачка безперечно хотіла б потішити шанувальників і новим відео, втім не знає, чи варто витрачати зараз на це гроші.

Зірка зазначила, що наразі існують куди важливіші речі, які потребують її уваги та фінансових вкладень. Отже, можна зробити висновок, що Аліна Гросу дуже розумно поводиться із заробленими коштами. Поміж навчанням і саморозвитком в артистки залишається не так багато часу, щоб отримувати, як для артиста, високу зарплатню. Саме тому знаменитість вагається, чи слід витрачати гроші, які можуть принести користь в іншій сфері.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.