Стала матір’ю в 17, відмовилася працювати прибиральницею та інші маловідомі факти з біографії Тоні Матвієнко

Відома українська співачка Тоня Матвієнко, яка є дочкою артистки Ніни Матвієнко, змогла вийти з тіні зіркової матері, витримавши багато життєвих випробувань.

Тоня Матвієнко з числа знаменитостей, які не приховують правду про себе під час спілкування з журналістами та публікою. Завдяки цьому редакція “Одна хвилина” зібрала цікаві, але маловідомі факти про співачку.

Народила в 17

Тоня Матвієнко вперше стала мамою в 17 років. У 16 років вона завагітніла від свого 23-річного хлопця і тільки через два місяці після того як дізналась про вагітність наважилась розповісти про це зірковій мамі. Ніна Митрофанівна дуже зраділа новині про поповнення і оберігала дочку від оточуючого цькування.

Маловідомі факти з біографії Тоні Матвієнко
Маловідомі факти з біографії Тоні Матвієнко

Антоніна вийшла заміж за батька своєї дитини і народила дівчинку Уляну. Через 10 років шлюбу подружжя розлучилося.

Увела чоловіка з чужої сім’ї

Тоня Матвієнко зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном
Маловідомі факти з біографії Тоні Матвієнко

Ставши учасницею шоу “Голос країни”, Матвієнко здружилась з ще одним конкурсантом Арсеном Мірзояном. Він був одружений і мав сім’ю, але це не завадило тому, що їх тепла дружба в результаті переросла в роман. У 2016 році у пари народилась дочка Ніна, а в 2017 році вони одружились. Антоніна не вважає себе розлучницею.

Відмовилась працювати прибиральницею

Після повномасштабного вторгнення Тоня Матвієнко разом з дітьми виїхала у Великобританію. Там співачка за спеціальною спонсорською програмою для біженців отримала можливість проживати в будинку британської сім’ї. При цьому їй треба було стати на облік в місцевий центр зайнятості. Не зважаючи на те, що з фінансами в зірковій родині було туго, вона відмовилась іти працювати прибиральницею:

Запропонували прибиральницею бути. Сказала, що не можу, у мене алергія

, – розповідала артистка в інтерв’ю.

Тоня Матвієнко поділилася зворушливим відео
Маловідомі факти з біографії Тоні Матвієнко

Вже зараз Тоня Матвієнко повернулась в Україну і більше не хоче жити за кордоном, адже тут всі її рідні, улюблена робота і затишний дім.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.