Учасник шоу “Холостячка-2” Роман Свечкоренко вигнав свою наречену з дому: “Як зберігати спокій?”

Відомий український блогер та учасник шоу "Холостячка-2" Роман Свечкоренко показав фанатам, як позбавитися від стресу. Виявляється, що його можна просто вигнати з дому.

Роман Свечкоренко був одним з фаворитів у 2 сезоні шоу “Холостячка” зі співачкою Златою Огнєвіч. Молодий чоловік, володіючий привабливою зовнішністю, запав в душу зірці, але їх відносини не склались через те, що на той момент Рома був в процесі розлучення з дружиною і офіційно ще не був холостим. Злата відкинула емоції та прийняла рішення розумом, що перш ніж починати нові стосунки йому треба завершити старі.

Після участі в шоу Роман зумів налагодити особисте життя. Він зав’язав стосунки з блогеркою Валерією Чернецькою, майже одразу вони почали жити разом і завели собаку, незабаром чоловік запропонував коханій вийти за нього заміж. Дівчина погодилась стати його дружиною, а Злата Огнєвіч особисто привітала пару з подією, не зважаючи на свою невдалу історію зі Свечкоренко.

Учасник шоу Холостячка-2 Роман Свечкоренко вигнав свою наречену з дому
Учасник шоу Холостячка-2 Роман Свечкоренко вигнав свою наречену з дому

Для своїх фанатів Рома не простий блогер, він також психолог і часто ділиться з публікою історіями та корисними порадами, як побудувати здорові стосунки. На цей раз він показав, як позбавитись від стресу в парі та опублікував кумедне відео, на якому випроводжує наречену з квартири і закриває за нею двері. Екс-учасник “Холостячки” назвав це: “Коли зрозумів, що стрес можна вигнати з дому”.

Як зберігати спокій та дбати про психічне здоров’я у мінливому світі. Правило #184

, – написав Роман.

Учасник шоу Холостячка-2 Роман Свечкоренко вигнав свою наречену з дому
Учасник шоу Холостячка-2 Роман Свечкоренко вигнав свою наречену з дому

Користувачі Мережі оцінили гумор Свечкоренка та написали багато коментарів у підтримку:

  • “Шкода, з дітьми не канає”;
  • “От так завжди з маленькими жінками”;
  • “Це після того як зірвала нерви”;
  • “Але це ненадовго”.

Нагадаємо, після участі в “Холостячці” одружуватись крім Романа Свечкоренко надумали також Олег Плахотнюк, Андрій Хветкевич, який зізнався в коханні до чоловіка, а Злата Огнєвіч з переможцем шоу Андрієм Задворним не змогла побудувати сім’ю і до сих пір самотня.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.