Носила хіджаб і жила з китайцем: що відомо про Катю Репяхову і ким вона була до заміжжя з Павліком

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка, яка молодша від нього на 29 років. Виявляється, до заміжжя з артистом дівчина мала бурхливе особисте життя.

Зараз Катя Репяхова – відома блогерка та власниця інтернет-магазину дитячого одягу. Дівчина швидко стала популярною, адже публіці цікаво спостерігати за подружнім життям молодої Каті і старшого на 29 років Віктора Павліка.

Варто відзначити, що Катя Репяхова у своєму Інстаграм-блозі та в інтерв’ю дуже щира зі своїми прихильниками і розповідає та показує своє життя без прикрас. Так, у недавньому інтерв’ю Славі Дьоміну Катя Репяхова розповіла декілька таємниць зі свого минулого, які вразили публіку.

Стосунки з мусульманином та іслам

Зі своїм першим хлопцем Катя Репяхова почала зустрічатися, коли ще була школяркою, її обранцем був хлопець, який сповідував іслам. Стосунки стали більш серйозними, коли Катя стала повнолітньою. Будучи на другому курсі університету Катя наважилася прийняти іслам заради коханого і прикрила голову хіджабом.

Катя Репяхова розповіла про стосунки з іноземцями
Катя Репяхова розповіла про стосунки з іноземцями

Втім, вже через рік після цього стосунки перервалися і дівчина перестала вважати себе мусульманкою. Зараз Катя зізнається, що тоді просто була занадто юною, щоб приймати правильні рішення.

Стосунки з китайцем

Коли Віктор Павлік розлучався зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою через молоду Катю, жінка наговорила багато чого про свою суперницю у Мережі. Так, Лора розповіла, що коли Катя познайомилася з Павліком, вона перебувала в стосунках з китайцем. Та сама Катя спростовує слова Созаєвої. Дівчина запевняє, що тісно дружила з хлопцем з Китаю і була його сусідкою по квартирі. Втім, романтичних стосунків у них не було, адже хлопець мав нетрадиційну орієнтацію.

Катя Репяхова до пластики
Що відомо про Катю Репяхову і ким вона була до заміжжя з Павліком

Варто відзначити, що Каті було всього 22 роки, коли вона познайомилася і почала крутити роман з Віктором Павліком. Заради неї він покинув Лору Созаєву, втім Катя не вважає себе винною у тому, що зруйнувала сім’ю. За словами Каті, Павлік хоч і жив з Лорою, але стосунки у них були на межі розриву. Також дівчина запевняє, що “врятувала” Павліка, вилікувавши його від алкоголізму.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.