Розлучення не буде: Камалія поділилася сімейним фото під час святкування мусульманського свята

Камалія продовжує тонко натякати, що сім'я залишається в повному складі. Спільні фото продовжують з'являтися в її Інстаграмі, всі щасливі та усміхнені. Невже це був піар-хід?

Співачка Камалія знову заінтригувала своїх фоловерів, вже всі запутались та не можуть зрозуміти, що насправді відбувається в їх родині. Артистка поділилася зворушливим  сімейним фото, у дружньому колі вони святкували мусульманське свято. Це важлива подія для мусульман – Ід Байрам, завершення священного місяця Рамадан.

Камалія, діти та її  пакистанський чоловік Мохаммад Захур позували в київському ресторані.

Нагадаємо, що Великдень зіркова пара святкувала теж разом, не дивлячись на всі обговорення про розлучення, вони продовжують проводити час разом і зовсім цього не приховують.

Досі не відомо конкретну причину через яку вони розлучаються, але співачка розповідала, що цілий рік сім’я старанно працювала над їх стосунками, проте дійшли висновку, що так буде краще, але заради спільних дітей вони готові стати справжніми друзями.

Камалія показала шанувальникам чуттєві фото з зустрічі з родиною
Камалія показала шанувальникам чуттєві фото з зустрічі з родиною

Зіркова пара були разом протягом 20 років і родили двох дітей – Арабеллу та Мірабеллу, вони близнята. Для артистки це був перший шлюб, а для Захура – другий. Він був одружений на росіянці, в них є двоє спільних дітей – Арман і Тетяна.

Камалія зі своїм чоловіком Захуром
Камалія зі своїм чоловіком Захуром

Співачка розповідала, що в неї із самого початку не склалися відносини з донькою її чоловіка, Тетяна відразу її не взлюбила. На початку повномасштабного вторгнення їм довелося на деякий час поїхати до Великобританії, де старша дочка проживає із своїм чоловікои.

Проте довго наша зірка там не витримала і повернулася назад до України.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.