Настя Каменських вже не приховує, від кого отримує квіти: Потап може більше не виправдовуватись

Настя Каменських приголомшила свою аудиторію новим фото. Зірка позує з величезним букетом квітів, які були власноруч зібрані для неї. Співачка світиться від щастя, вона залишилась задоволеною.

Настя Каменських поділилася зі своєю аудиторію новою фотографією на якій зірка позує з гарним букетом. Співачка розповіла, що це не подарунок її чоловіка. На концерті підійшли дівчата та подарували їй охапку квітів, які вони власноруч збирали, а вирощувала їх бабуся. Артистка отримала купу компліментів.

Подейкували, що шлюб Потапа та Насті тримається на волосинці, а пізніше ця інформація підкріпилась чутками про заборонене кохання репера з його підопічною, проте співачка не стала мовчати і спростувала цю інформацію.

Каменських  прокоментувала чутки про розлучення з Потапом
Каменських прокоментувала чутки про розлучення з Потапом

Зіркова пара довгий час приховувала свій роман, хоча їх шанувальники мріяли побачити їх в ролі закоханих, а не тільки в статусі колег. Кохання з першого погляду в них не було, із самого початку артист зненавидів Настю, вона йому дуже не сподобалася. Проте в робочій атмосфері вони працювали злагоджено та почали набирати шаленої популярності. Звістка про “паузу” дуету дуже засмутила всіх шанувальників.

Щасливе зіркове подружжя розвіяло чутки про розлучення
Щасливе зіркове подружжя розвіяло чутки про розлучення

У травні 2019-го у пресі почала з’являтися інформація про можливе весілля колег, а через декілька днів ці новини підтвердилися. Святкували грандіозну подію зірки в Києві в ресторанному комплексі, було багато присутніх зіркових колег нашої пари.

Весілля Потапа і Насті
Весілля Потапа і Насті

Після весілля всі говорили, що молоді чекають на поповнення в родині, але спільної дитини в подружжя так і не з’явилося.

Зараз артисти нічого не приховують і показують своє кохання  на велику аудиторію.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!