Світлана Лобода точно зрозуміла, за кого вона: співачка зустрілася з українськими біженцями

Світлана Лобода відвідала найбільший прихисток в Європі для українських переселенців. Незважаючи на постійні дорікання, зірка продовжує допомагати рідній країні. Невже вона визначилася з позицією.

Співачка Світлана Лобода розповіла, що завітала до Берліну, а точніше відвідала територію колишнього аеропорту, де зараз проживає майже 4 000 вимушених переселенців з України. Це найбільший прихисток для біженців. Артистка зазначила, що не дивлячись на вимушені обставини, люди не втрачають віри в перемогу, вони сподіваються на краще.

Також вона подякувала Німеччині за допомогу та підтримку, яку вони надають нашій країни.

Лобода на п’ятий день війни записала відео, яке опублікувала на свою велику аудиторію з проханням зупинити те, що коїться зараз в Україні. Її рідні в той час перебували в Києві та переховувались в безпечних місцях. Співачка почала транслювати достовірну інформацію про події у рідній країні, а також перетворила свій офіс на волонтерський штаб, щоб допомагати сім’ям, які цього потребують.

Співачка активно допомагає рідній країні

Нагадаємо, що Світлана довгий час перебувала в росії та будувала там свою кар’єру, проте після початку повномасштабного вторгнення, вона прийняла для себе рішення і підтримала Україну. Жінка переживала, що не встигне покинути  росію, адже їй телефонували і говорили, що артистка має обрати “правильну” позицію та залишитися, адже там в неї є все.

Світлана Лобода засудила росію

Вперше відкрито виконавиця почала говорити за війну в березні та розповідати, що росія напала на Україну. Перебралася артистка до Латвії,а також обірвала всі зв’язки з тією країною.

Довіра до неї поступово зростає, але є ті, які не можуть забути її ранішніх висловлювань та обережно спостерігають, чим зараз займається Світлана Лобода.