Віталій Козловський має свою особливу терапію для гарного настрою: ви повинні розуміти, на що натякає артист

Український співак показав як проводить свій вихідний, він знайшов для себе цікаву терапію, яка підіймає йому настрій. Чоловіку вона пішла на користь, адже вигляд у нього чудовий.

Віталій Козловський поділився зі своїми підписниками власними методами, які допомагають йому мати гарний настрій. Співак опублікував фото зі спортзалу та похизувався гарною формою. Він розповів, що для нього спорт є так званою терапією, яка підіймає йому настрій.

 

Конфлікт з Ігорем Кондратюком

Незважаючи на давність скандалу з експродюсером, Козловський не впускає можливості згадати про Ігоря Кондратюка та розказати, як він його не поважає.

Варто зазначити, що їх співпраця закінчилася ще в далекому 2012 році, але співак до цих пір не може забути того “рабства”, яке йому влаштував відомий продюсер. Виконавець прийняв рішення розірвати договір та йти у вільне плавання, бо в цьому партнерстві заробляв зовсім не багато. Натомість Ігор Васильович подав до суду на нього і вимагав моральну компенсацію, яку він не повернув і дотепер.

Віталій Козловський розповів, скільки грошей винний Кондратюку
Віталій Козловський розповів, скільки грошей винний Кондратюку

Нині артист винен Кондратюку величезні гроші, яких у нього немає. Віталій не користується картками, адже будь-яка сума, яка на них з’являється потрапляє під арешт. Він не розуміє чому протягом 10 років, той не може перестати псувати йому життя.

Козловський зізнається, що дійсно порушував правила і міг на прохання своїх слухачів заспівати на концерті “заборонені” пісні. Співак вирішив, що точно поверне весь борг та почне будувати власне щасливе життя.

Ігор Кондратюк заявив, що Козловський нікому не потрібний
Ігор Кондратюк заявив, що Козловський нікому не потрібний

У свою чергу Ігор Васильович розповідав, що давно не цікавиться Козловським, а єдине, що йому потрібно, щоб він нарешті заплитив борг, хоча на його думку співак не зможе цього зробити, адже нікому не потрібен.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.