Ілона Гвоздьова поділилася відео, де її мама та донька запалюють на повну: ви будете ошелешені

Відома хореографиня Ілона Гвоздьова похизувалася вміннями своєї родини. Жінка опублікувала відео, де її донька разом з мамою показують, що вони вміють та як запалюють. Ілона може ними пишатися.

Ілона Гвоздьова опублікувала відео, де вона разом з донькою та мамою танцюють. Спеціально для відео обрали один стиль та показали прихильникам хореографині, як потрібно проводити свої вихідні.

Переможниця шоу “Танці з зірками” розповідала про фінансові труднощі, які спіткали її родину. Ілона розказувала, що її діяльність приносить більше коштів, ніж робота чоловіка, а життя в Києві не з дешевих.

Ілона Гвоздьова навчила своїх дівчат запальним танцям
Ілона Гвоздьова навчила своїх дівчат запальним танцям

Відомо, що Іван Хомячук має свою кейтерингову компанію, займається власним бізнесом.

Ілона Гвоздьова з чоловіком і сином
Ілона Гвоздьова з чоловіком і сином

Був час, коли зірка потерпала від обурених фанатів, які засуджували Ілону, що та віддала свого сина Домініка на виховання бабусі. ЇЇ дірект був “зірваний” різними питаннями та докорами, проте артистка вирішила один раз прокоментувати цю ситуацію та більше до неї не повертатися.

Гвоздьова пояснила, що в країні війна і перебувати маленькому сину в Києві просто небезпечно, а чоловік зараз майже без роботи, в додачу до цього подружжя добудовує будинок, який потребує великих фінансових вкладень.

Родина відомої танцівниці Ілони Гвоздьової в повному складі
Родина відомої танцівниці Ілони Гвоздьової в повному складі

Вона подякувала своїм батькам, що ті не відмовили та змогли забрати до себе хлопчика. Тепер вона може працювати і заробляти гроші для своєї родини, а також таким чином вона вбереже його від психологічного стресу та залякувань.

Танцівниця попросила не давати їй поради стосовно материнства, вона сама знає, що їй робити та як виховувати власних дітей. Вона попросила не приміряти своє вузьке мислення на їх родину.

Схожі статті

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.