Поки Могилевська співає для захисників: Влад Яма втік з України та відвернув від себе Горбунова і Кошового

Гуморист Євген Кошовий та телеведучий Юрій Горбунов висловилися про втечу хореографа Влада Ями з України. Він не був на батьківщині з 24 лютого 2022 року.

Хореограф та суддя шоу “Танці з зірками” Влад Яма став одним з небагатьох зіркових чоловіків, які виїхали з України після 24 лютого 2022 року. Повномасштабне вторгнення стало причиною переїзду Ями з сім’єю за кордон. Тепер вони живуть в США і танцюрист запевняє, що виїхав легально ще до закриття кордону для чоловіків.

В своєму Інстаграм-блозі Влад Яма показує нове життя. Він займається благодійністю, збирає кошти для ЗСУ, дає танцювальні майстер-класи, а також регулярно виставляє архівні знімки, зроблені в Україні. Зокрема це стало причиною, по якій Яма регулярно стикається з критикою від публіки. Його вчинок викликав суспільний резонанс не зважаючи на благодійність, але сам він не реагує на хейт в Мережі та продовжує ділитися подробицями свого життя.

Хореограф Влад Яма розповів, ким працює в США
Влад Яма втік з України та відвернув від себе Горбунова і Кошового

Нещодавно телеведучий Юрій Горбунов, який працював з Владом Ямою в багатьох проєктах на 1+1, висловився щодо його від’їзду. Шоумен не засуджує його, але його здивував вчинок танцюриста. Горбунов вважає, що як громадянин України Яма вчинив неправильно, однак якщо дивитись на цю ситуацію з точки зору захисту своєї сім’ї – то вчинок скоріше правильний. Телеведучий впевнений, що хореограф більше не повернеться назад і буде будувати життя в Америці.

Горбунов розповів про стосунки зі своєю першою дружиною та колишнім чоловіком Осадчої
Влад Яма втік з України та відвернув від себе Горбунова і Кошового

Своєю думкою про виїзд Влада Ями також поділився зірка “Квартал-95” Євген Кошовий. В інтерв’ю Олексію Суханову він сказав, що зараз не спілкується з ним, хоча і раніше спілкувалися суто по роботі. Кошовий як і Горбунов не збирається засуджувати когось і Яму в тому числі, особливо в такій ситуації. Однак слова Євгена показали, що він розчаровний Владом:

Він сам має для себе зрозуміти, зрадник він чи ні. Якщо він того не розуміє, ну значить така людина

, – сказав Кошовий.

Євген Кошовий пригадав, як Арестович на нього образився
Влад Яма втік з України та відвернув від себе Горбунова і Кошового

Гуморист впевнений, що повертатися назад в Україну таким артистам як Влад Яма буде важко. Це наприклад співак Олег Винник, переможець шоу “Холостячка” Олександр Еллерт.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.