Пугачова продала свій замок за шалені гроші: хто став новим власником 6-поверхового палацу на 3000 квадратів

Відома російська співачка Алла Пугачова розпрощалася з росією по повній. Артистка продала свій шестиповерховий замок у підмосков'ї, який для неї відбудував Максим Галкін.

Як повідомляють російські змі, в родовому маєтку Алли Пугачової і Максима Галкіна тепер нові господарі. Раніше стало відомо, що Примадонна переписала свою шикарну дачу на Істрі на старшого онука Микиту Преснякова, а елітну квартиру в москві, яку їй подарував колишній зять, вона передала середньому онуку Дені Байсарову. Довгий час була невідома доля замка в селищі Грязь, який Максим Галкін побудував для коханої. З’ясувалось, що у їх особняка з’явився новий господар.

Пугачовій і Галкіну було дорого утримувати замок у підмосков'ї
Алла Пугачова продала свій замок у Підмосков’ї за шалену суму

Коли зірки прийняли рішення продати нерухомість, то виставили його по ціні мільярд рублів (майже пів мільйона гривень). З’явились бажаючі його купити, але вони торгувалися і намагалися збити ціну. Бізнесмен, ім’я якого тримається в секреті, хотів купити замок за 700 мільйонів рублів. Примадонна не хотіла уступати і тоді на горизонті з’явилась ще одна людина, готова одразу викласти всю суму. Російські журналісти стверджують, що продаж здійснився і про це знають також жителі селища.

Папараці слідкували за тим, що відбувається в маєтку, але все що вдалось побачити – це білу машину на території та світло у вікнах. Зрозуміло, що замок не пустує, однак новий господар не поспішає виходити в світ.

Алла Пугачова продала свій замок у Підмосков'ї за шалену суму
Алла Пугачова продала свій замок у Підмосков’ї за шалену суму

Нагадаємо, з 2022 року Алла Пугачова і Максим Галкін переїхали в Ізраїль, порвавши всі зв’язки з росією. Гуморист висловився на підтримку України, за що його почали переслідувати в рідній країні. Коли Галкін потрапив у список іноземних агентів за свою позицію, співачка потребувала, щоб їй надали такий самий статус, тому що вона повністю згодна з чоловіком.

Тепер зіркове подружжя живе в сучасному будинку в містечку біля Тель-Авіву, їх двійнята Ліза і Гаррі ходять в елітну школу, а Максим Галкін дає концерти по всьому світу.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.