Вони розлучилися, але натякають на примирення: Камалія і Захур, Дзідзьо і Славія, Білик і Коляденко

Залишитися друзями після розлучення звучить, як щось нереальне. Втім, серед представників українського шоу-бізнесу є багато тих, які довели, що дружба після розлучення існує.

Зазвичай пари розходяться через те, що мають один до одного претензії, чи образи, а після розлучення вони бажають назавжди забути один про одного і не спілкуватися. Втім, є виключення. Інколи після розставання колишні закохані стають хорошими друзями.

Ірина Білик і Дмитро Коляденко

Ірина Білик і Дмитро Коляденко натякнули на возз'єднання
Вони розлучилися, але натякають на примирення: Ірина Білик і Дмитро Коляденко

Співачка Ірина Білик і хореограф Дмитро Коляденко були у стосунках з 2003 по 2006 рік, але так і не одружилися офіційно. Хоч Коляденко і Білик вже більше 15 років не разом, Дмитро досі зізнається в інтерв’ю, що кохає співачку і дуже її поважає. Хоч їм і не судилося побудувати міцну родину, екс-закохані зараз мають дуже близькі, дружні стосунки. Вони часто їздять разом відпочивати, Коляденко регулярно супроводжує Білик на її концертах. Багато спільних фото Ірини і Дмитра можна побачити і у їхніх соціальних мережах. Зі сторони іноді здається, що між екс-закоханими знову закрутився роман. Втім, сама Ірина Білик запевняє, що Коляденко для неї просто друг.

Камалія і Мохаммад Захур

Ким працюють колишні чоловіки Камінської, Осадчої і Камалії
Вони розлучилися, але натякають на примирення: Камалія і Мохаммад Захур

Українська співачка Камалія прожила 20 років у шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Нещодавно артистка зізналася, що вони з чоловіком вирішили розлучитися. Тоді ж Камалія підкреслила, що не збирається ворогувати з чоловіком, адже вони мають двох спільних доньок, для яких залишаються батьками. Співачка сказала, що ще покаже приклад, як правильно треба розлучатися з чоловіком. Своє слово Камалія дотримала, адже після заяви про розлучення співачка продовжує з’являтися з Захуром на світських заходах, святкує з ним та дітьми родинні свята і говорить про екс-чоловіка тільки хороше.

Дзідзьо і Славія

Дзидзьо с женой
Вони розлучилися, але натякають на примирення: Дзідзьо і Славія

Дзідзьо прожив зі своєю дружиною Ярославою 20 років, але у 2021 році вони розлучилися. Розлучення супроводжувалось скандалом, адже Ярослава Хома публічно звинуватила чоловіка у тому, що він не дозволяв їй розвиватися як артистці, а також відмовляв її від бажання мати дітей. Втім, згодом скандал вщух і екс-подружжя налагодили дружні стосунки. Дзідзьо вже після розлучення навіть подарував колишній дружині дорогу квартиру в елітному ЖК на Київщині.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.