Потап виховував двох дітей, але рідний тільки син: звідки взялася його донька Наталка і хто її реальний батько

Відомий український репер Потап до шлюбу із співачкою Настею Каменських вже став батьком. У зірки є рідний син Андрій і названа дочка Наталя.

Ім’я Потапа відоме всім українцям. В мирний час він керував власним продюсерським центром, знімав кліпи найпопулярнішим артистам та проводив масштабні музичні заходи. Все це він вдало поєднував з батьківством.

В 2000 році Олексій Потапенко одружився на Ірині Горовій, яка за професією фінансист, але втягнулась в шоу-бізнес завдяки чоловіку і стала продюсером MOZGI Entertainment. Через 8 років у зіркової пари народився син. В родині музиканта була традиція називати хлопчиків іменами Андрій або Олексій, тому свого сина вони назвали Андрієм.

Також подружжя виховувало дочку Наталію. Ірина Горова народила її в першому шлюбі з другом Потапа Юрієм Горовим. Репер розповідав, що почав зустрічатись з Ірою, коли Наталці було приблизно півтора роки. Він покохав Ірину і прийняв падчерку як рідну дочку, але не став заміняти їй батька, тому що добре з ним дружить. Потап став для неї другим батьком, який також оточив її турботою і любов’ю.

Зараз ми з нею класні друзі і можемо поговорити про те, про що вона не може поговорити з татом чи мамою

, – ділився Потап.

Потап виховував двох дітей, але рідний тільки син
Потап виховував двох дітей, але рідний тільки син

В 2014 році Потап та Ірина подали на розлучення. В інтерв’ю вони зізнавались, що це не було несподіваним та миттєвим рішенням, на той момент вони вже декілька років жили окремо і у них вже з’явилося особисте життя поза сім’єю. Син пари залишився жити з зірковою матір’ю, а Наталія в 2022 році таємно від батьків вийшла заміж за бойфренда з Лівану.

Потап виховував двох дітей, але рідний тільки син
Потап виховував двох дітей, але рідний тільки син

Нагадаємо, нинішню дружину Потапа Настю Каменських постійно підозрюють у вагітності від репера. Це через її пишну фігуру, співачка схильна до повноти, але вона мріє стати матір’ю і в майбутньому подарує зірковому чоловіку дітей. Настя стала причиною розлучення Потапа та Ірини Горової.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.