Камалія зізналася, що після розлучення з Захуром її доньки залишилися жити з батьком: “Дуже сумую”

Не так давно стало відомо, що зіркове подружжя Камалія і Мохаммад Захур розлучаються після 20 років шлюбу. Співачка розповіла, де і з ким зараз проживають їхні спільні діти.

Камалія і Мохаммад Захур жили у щасливому шлюбі 20 років, втім і ця подружня пара не витримала випробування війною. Так, нещодавно співачка зізналася, що розлучається зі своїм чоловіком. Камалія розповіла, що негаразди в сім’ї почалися тоді, коли вони були змушені виїхати з України у Великобританію через війну. При цьому Камалія підкреслила, що вони з Захуром мають спільних дітей, тож ворогувати не збираються і будуть підтримувати гарні стосунки заради дочок. Судячи з усього, співачка дотримується свого слова, адже після заяви про розлучення вона продовжує з’являтися з Захуром на публіці і публікувати сімейні фото.

Камалія та Мохаммад Захур виховують двох спільних доньок
Камалія зізналася, що після розлучення з Захуром її доньки залишилися жити з батьком

25 квітня, коли українці відзначають день доньки, співачка опублікувала у своєму Інстаграм-блозі сімейне фото з екс-чоловіком та дітьми і зізналася, що знаходиться зараз не разом з Арабеллою і Мірабеллою. Так, виявляється Мохаммад Захур після розлучення живе в Лондоні, а Камалія повернулася в Україну. Доньки екс-подружжя наразі проживають з батьком. Таке рішення Камалія і Захур прийняли через те, що дівчата в Лондоні навчаються у школі.

А я вже дуже сумую, мої донечки повернулися з татом у Лондон, адже школу ніхто не відміняв. Ми твердо вирішили із Захуром: якщо школи в Україні почнуть працювати офлайн, ми не чекатимемо на закінчення війни, а з вересня повернемо дівчаток до Києва.

, – написала Камалія у своєму Інстаграм-блозі.

Так, співачка зазначила, що онлайн навчання для її доньок є неефективним, тож для того, аби Арабелла і Мірабелла отримували якісну освіту, Камалія погодилася бути з ними на відстані.

Нагадаємо, Арабелла і Мірабелла – дуже довгоочікувані діти. Камалія 10 років намагалася стати мамою, але всі спроби були марними. Співачці вдавалося завагітніти, але не вдавалося виносити плід. Та артистка не здавалася і у 2013 році на світ з’явилися двійнята Арабелла і Мірабелла.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.