Андрій Данилко заступився за Руслану Лижичко в скандалі з Євробаченням-2023: “При всій повазі, я не розумію”

Відомий український музикант висловився з приводу скандалу, який нещодавно розгорівся навколо Євробачення-2023. Знаменитість встав на сторону Руслани Лижичко

Нещодавно у мережі розгорівся скандал навколо Євробачення-2023. Руслана Лижичко, яка 2004 року вперше в історії принесла України перемогу на пісенному конкурсі, звернулась до організаторів цьогорічного заходу зі скаргою на те, що її не запросили відкрити змагання. На своїй сторінці у Фейсбук знаменитість поділилась спантеличеністю з цього приводу. Шанувальники підтримали зірку й зауважили, що першу в історії України переможницю Євробачення неможливо не запросити відкривати цьогорічний конкурс.

Підтримав Руслану Лижичко і колега артистки Андрій Данилко, відомий український музикант, який здобув популярність завдяки образу Вєрки Сердючки. Знаменитість в інтерв’ю для видання “УНІАН” заявив, що не розуміє, яким чином організатори Євробачення-2023 обирали артистів, які виступатимуть на концерті.

Андрій Данилко підтримав свою колегу Руслану Лижичко у скандалі з Євробаченням-2023
Андрій Данилко підтримав свою колегу Руслану Лижичко у скандалі з Євробаченням-2023

У коментарі для журналістів Андрій Данилко пояснив, чому вважає дивним той факт, що Руслану не запросили виступати на відкритті Євробачення. На думку артиста, неправильно позбавляти можливості заспівати переможницю змагання 2004 року, коли у списку співаків є ті, хто взагалі не має до Євробачення ніякого відношення.

“При всій повазі. Я не розумію, чому є Alyona Alyona, а немає Руслани?”, – прокоментував Данилко.

Разом з тим, музикант зазначив, що він розуміє, що кожного року не можна показувати одне й те саме, тому позиція організаторів прийнятна, втім Данилкові незрозуміла.

Руслана Лижичко обурилась через те, що її не запросили виступити на Євробаченні-2023
Руслана Лижичко обурилась через те, що її не запросили виступити на Євробаченні-2023

Нагадаємо, що нещодавно команда організаторів Євробачення-2023, яке відбувається від імені України у Ліверпулі, офіційно прокоментували ситуацію з Русланою. Так, публіці повідомили, що артистка насправді буде залучена до заходів різного жанру до початку та у процесі проведення пісенного конкурсу.

Організатори також пояснили, чому спершу виникло непорозуміння. Річ у тім, що Суспільне мовлення передало право організації Євробачення-2023 британському мовнику ВВС. Після консультації з українською компанією британська команда повідомила Лижичко, що вона запрошена на виступ.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.