Макаров з серіалу “Кадети” відмовився від доньки: вона виросла його копією з великими очима і світлим волоссям

Російський актор Олександр Головін, який запам'ятався глядачам як кадет Макаров з серіалу "Кадети", відмовився від своєї донечки та заперечує рідство.

Олександр Головін завдяки своїй добродушній посмішці, великим очам і світлій шевелюрі зібрав прихильність багатьох дівчат, однак в житті він виявився не таким, як здається з екранів телевізорів.

Акторська кар’єра кадета Макарова складається успішно, а от про особисте життя цього сказати не можна. У 34-річної зірки досі немає сім’ї, але у нього є маленька донька від гримера Світлани Білогурової.

За словами колишньої обраниці артиста, коли вона дізналася про вагітність, коханий вирішив поставити крапку у відносинах. Головін познайомився з матір’ю своєї єдиної дитини під час зйомок фільму “Жінки проти чоловіків: Кримські канікули”. Між ними швидко закрутився роман, який був бурхливим і швидкоплинним. Жінка завагітніла, однак коли народилася дитина, він почав заперечувати своє батьківство і не збирався платити аліменти.

Макаров з серіалу Кадети відмовився від доньки
Макаров з серіалу Кадети відмовився від доньки

Свою дочку Білогурова назвала Олівією і заради справедливості вона вирішила оприлюднити свою історію публічно та пішла на телешоу, де розповіла про ситуацію з Головіним.

У результаті зірку “Кадетів” змусили зробити ДНК-тест, який підтвердив його рідство з Олівією. Хоча ця процедура не була необхідною, тому що дівчинка росте повною копією нерадивого батька. У Олівії татова посмішка, його риси обличчя та його світле волосся. Однак Головіна ця схожість анітрохи не чіпає. Він, як і раніше, не бере участі в її вихованні, але тепер виплачує аліменти матері дівчинки.

Макаров з серіалу Кадети відмовився від доньки
Макаров з серіалу Кадети відмовився від доньки

У 2019 році суд визнав батьківство Олександра та зобов’язав його фінансово допомагати дитині. Втім, адвокати зірки суттєво знизили суму виплат.

В 2021 році Головін зізнався, що має стосунки з актрисою Олександрою поповою, яка спокійно віднеслась до його деталей біографії, пов’язаним з дочкою. Вона заявила, що ніколи не оцінює людей за їх минулими вчинками.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.