Катя Репяхова зізналася, що планує другу дитину, незважаючи на заперечення Павліка: “Чоловік не готовий”

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова планує ощасливити свого чоловіка ще як мінімум один раз. Втім, сам Віктор Франкович поки не готовий ставати батьком вп'яте.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка. За цією подружньою парою публіка спостерігає з особливою уважністю, адже дівчина молодша за свого чоловіка аж на 29 років.

Катя Репяхова закрутила роман з Павліком, коли він був ще одружений на своїй 3 дружині Лорі Созаєвій. Заради юної красуні Віктор Франкович покинув дружину і вже у 2020 році офіційно одружився з Катею. Через рік після весілля у подружжя народився син Михасик, якому скоро виповниться 2 роки.

Катя Репяхова заявила, що їй соромно обійняти та поцілувати 59-річного Віктора Павліка
Катя Репяхова зізналася, що планує другу дитину, незважаючи на заперечення Павліка

Втім, Катя Репяхова не збирається обмежуватися однією дитиною. Дівчина мріє стати мамою ще мінімум один раз. Про це Катя неодноразово говорила у своєму Інстаграм-блозі, який досить активно веде. Репяхова хоче мати двох або трьох дітей з невеликою різницею у віці.

Нещодавно підписники блогерки вирішили поцікавитися у неї, коли вона планує “йти за дівчинкою”. Катя відверто відповіла, що наразі її чоловік не готовий знову ставати татом. Крім того, багато уваги треба ще приділяти маленькому Михасику.

Поки багато моєї уваги потребає Міша. І чоловік не сильно готовий до другої дитини

, – розповіла Катя.

 Катя Репяхова зізналася, що планує другу дитину, незважаючи на заперечення Павліка
Катя Репяхова зізналася, що планує другу дитину, незважаючи на заперечення Павліка

До слова, Віктор Павлік від кожної із своїх чотирьох дружини має по дитині. Двоє старших дітей вже давно мають свої сім’ї і зробили Павліка дідусем. Третій син Віктора Франковича Павло, який народився у шлюбі з Лорою Созаєвою, помер у 2020 році від онкологічної хвороби. Хлопцю було лиш трішки за 20, він 2 роки намагався перебороти важку хворобу, але все було марно.

Нагадаємо, нещодавно молода дружина Віктора Павліка зробила свою першу пластичну операцію. Дівчина змінила форму носа, а також подовжила підборіддя. Подробицями операціями та свою реабілітацію Катя показувала у своєму Інстаграм-блозі. Дівчина запевняє, що про пластику носа вона мріяла все своє свідоме життя, а отриманий результат її повністю задовольняє.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.