44-річна Оля Полякова пригадала найневдаліше побачення в житті: “Закінчилось двома тижнями в лікарні”

Відома українська співачка розповіла про неприємні спогади зі своєї юності. Оля Полякова пригадала, як після побачення з кавалером потрапила до лікарні та довго лікувалась

Оля Полякова, відома українська співачка, сьогодні щасливо заміжня за бізнесменом Вадимом Буряковським, з яким виховує двох спільних дітей. Свого часу майбутній чоловік зірки дуже красиво залицявся до своєї обраниці. Буряковський дарував Поляковій вишукані подарунки, возив відпочивати у різні країни світу та буквально осипав компліментами та увагою.

Втім, траплялись в юності Суперблондинки й інші стосунки. Так, у нещодавньому випуску “Дорослих дівчат” знаменитість пригадала історію, яка трапилась із нею у підлітковому віці. Тоді майбутню зірку української естради запросив на побачення її кавалер, втім вечір обернувся для Олі Полякової походами до лікаря та довгим лікуванням циститу.

Оля Полякова пригадала неприємну історію зі своєї юності
Оля Полякова пригадала неприємну історію зі своєї юності

Артистка розповіла, що тоді вирішила особливо нарядитись на побачення, адже 15-річній дівчині дуже хотілось вразити свого обранця. Коли термометр показував температуру 20 градусів нижче нуля, знаменитість одягла тонкі капронові колготи, спідницю набагато вище коліна та мамину шкіряну куртку. Майбутня зірка була впевнена, що робить все правильно, адже пріоритет був один – вразити хлопця.

Юнак, який запросив Полякову на побачення, звісно був вражений, втім сама 15-річна дівчина пізніше дуже пошкодувала про вибір одягу. Річ у тім, що Суперблондинка перемерзла, а лікарі пізніше діагностували в неї цистит. Оля Полякова пригадала, що потім довго лікувалась.

“Закінчилося це циститом, запаленням яєчників, двома тижнями в лікарні, антибіотиками, уколами. Сьогодні мені навіть не прийде в голову заради когось так жертвувати”, – прокоментувала Оля Полякова.

Оля Полякова відверто розповіла про невдале побачення в юності
Оля Полякова відверто розповіла про невдале побачення в юності

Хоча побачення з кавалером з юності й принесло знаменитості багато проблем зі здоров’ям, той день навчив її важливої філософії. Оля Полякова зізналась, що відтоді ніколи не жертвує заради сторонніх осіб, а в першу чергу думає про свій добробут.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.