Ступка виправдався за поширення музики російського гурту, якому заборонений в’їзд в Україну: “Причепились”

Нещодавно навколо відомого українського актора розгорівся скандал. Користувачі мережі засудили Дмитра Ступку за розповсюдження пісень російського гурту, якому заборонили в'їзд до України

Відомий український актор Дмитро Ступка сьогодні проживає далеко за межами рідної країни. Знаменитість ще до початку війни емігрував за кордон і оселився з колишньою дружиною в США. Після 24 лютого 2022 року зірка вирішив залишатись у Штатах, аби бути ближчим до своєї доньки. Через це навколо актора розгорівся не один скандал.

Ба більше, користувачі мережі критикували Дмитра Ступку й з інших причин. Так, підписники та “гості” блогу знаменитості у соціальній мережі Інстаграм залишались незадоволеними поведінкою онука легендарного українського актора. Річ у тім, що чоловік, мешкаючи у США, на думку підписників, поводився так, ніби в рідній країні немає горя. От і нещодавно знаменитість втрапив у черговий скандал.

Дмитро Ступка виправдався за нещодавній скандал, в якому був у головній ролі
Дмитро Ступка виправдався за нещодавній скандал, в якому був у головній ролі

Донька знаменитості Богдана днями святкувала день народження. Знаменитість завітав на вечірку, влаштовану у Лос-Анджелесі. На своїй сторінці в соціальній мережі Дмитро Ступка продемонстрував, як пройшло свято його дитини. Користувачі Інстаграму помітили, як на фоні одного з відео грала пісня азербайджанської російськомовної реп-групи “Каспийский груз”.

Зазначимо, що цьому гурту заборонили в’їзд на територію України, оскільки раніше артисти виступали на окупованому півострові Крим. У коментарях до публікації з відео, в якому лунала одна з композицій згаданого гурту, підписники Ступки висловили обурення й поцікавились, навіщо було додавати до відео з донькою реп-пісню.

“Та що ви причепилися до пісень? Як то кажуть, на смак і колір… Ця група не є російською. А якщо ви думаєте, що через війну зникне російська мова, то ви помиляєтеся”, – спробував виправдатись Дмитро Ступка.

Дмитро Ступка виправдався за розповсюдження російської музики, але підписники не оцінили
Дмитро Ступка виправдався за розповсюдження російської музики, але підписники не оцінили

У коментарях один із підписників відомого українського актора заявив, що такими темпами прізвище “Ступка” будуть асоціювати виключно зі скандалами.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.