22-річна дружина Володимира Остапчука розсекретила імена майбутніх дітей: Катя готує чоловіка до поповнення

Нова кохана відомого українського телеведучого Володимира Остапчука, 22-річна Катя Полтавська поділилася, як вони назвуть своїх майбутніх дітей.

Стосунки Володимира Остапчука з 22-річною дівчиною Катериною Полтавською одразу після таємного розлучення з нотаріусинею Христиною Горняк сколихнули фанатів. Довгий час телеведучий приховував подробиці нових відносин, але після того як вийшло його нове шоу “Мекнув – питайте”, яке він створив спільно з Катею, зіркова пара перестала ховатись.

В програмі Остапчук розповідав, що не відчуває різниці у віці з коханою. Навпаки йому подобається її легкість, почуття гумору, тільки в музиці вони не зовсім сходяться і це вже різниця поколінь. Не зважаючи на юний вік Катерини, Володимир вважає, що вона природжена матуся і завжди була готова до материнства.

В своєму Інстаграм-блозі Полтавська якраз отримала питання про поповнення від підписників. У неї запитали, чи готова вона до дітей. Дівчина відповіла:

Так. Імена вже обрані. Теона/Тимофій

, – написала Катя.

22-річна дружина Володимира Остапчука розсекретила імена майбутніх дітей
22-річна дружина Володимира Остапчука розсекретила імена майбутніх дітей

Також вона зізналась, що стосунки з Остапчуком її перші в житті взагалі, до нього вона навіть ні з ким іншим  не цілувалась. Але Полтавська не бачить в цьому нічого поганого, вона просто чекала найкращого чоловіка і дочекалась. Виявилось, що вона хотіла відмовити Володимиру в другому побаченні через те, що у неї були сумніви щодо відносин з відомою людиною, тому що це накладає певний відбиток на їх життя, однак дівчина все ж таки дала шанс і зараз ходять чутки, що вона вже офіційно заміжня за телеведучим.

Нова кохана відомого українського телеведучого Володимира Остапчука, 22-річна Катя Полтавська поділилася, як вони назвуть своїх майбутніх дітей.
22-річна дружина Володимира Остапчука розсекретила імена майбутніх дітей

Нагадаємо, цей шлюб для Остапчука третій. Від першої дружини Олени Войченко у нього залишилось двоє дітей. В шлюбі з Христиною Горняк він побудував заміський будинок, який тепер під питанням, кому належить. Фанати сподіваються, що з Катериною він знайшов справжнє щастя і у них все вийде.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.