Публіка рознесла Влада Яму, який втік у США, за фразу “Тримаємось”: “Добре триматися в Маямі”

Відомий український хореограф після початку повномасштабної війни мешкає у США, втім продовжує активно вести особистий блог. Нещодавно підписники знаменитості опустили його на землю

У перший день повномасштабної війни відомий український танцівник і хореограф Влад Яма покинув територію рідної країни. Знаменитість разом із родиною оселився у США, через що чимало шанувальників зірки почали критикувати свого кумира. Так, нещодавно інцидент повторився. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Влад Яма опублікував допис із фотографією, зробленою на зніманні одного з випусків популярного розважального шоу “Хто зверху?”.

У рамках телепроєкту хореограф взяв участь в одному з конкурсів, за правилами якого, потрібно якомога довше триматись за скляну поверхню. Влад Яма опублікував цей кадр і доволі лаконічно його підписав: “Тримаємось”. Чимало користувачів мережі побачили у цьому вислові патріотичний заклик. Через це підписники знаменитості заявили, що розчаровані в ньому.

Новий допис Влада Ями та останні коментарі під ним

Користувачі мережі іронічно заявили, що Владові Ямі треба сильніше триматись, оскільки “в Америці зараз чи не найважчі часи”. Крім того, інша частина підписників хореографа й взагалі подумали, що новий допис знаменитості – це насміх над українцями.

Майже через добу відомий український танцівник опублікував новий допис, в якому розставив всі крапки над “і”. Влад Яма пояснив, що насправді у публікації не було ніякого підтексту, натяків чи насмішок.

Влад Яма пояснив свою останню публікацію, через яку його розкритикували шанувальники

“Насправді дійсно буває так, що і світлина, і підпис до неї стосується в першу чергу того, хто її запостив. Дехто побачив інше. Я нікого не звинувачую, градус напруги зараз завеликий. Сподіваюся, жах скоро занінчиться. Працюємо кожен на своєму місці”, – пояснив Влад Яма.