Ужгородська співачка Йолка визначилась з позицією і навіть допомагає ЗСУ: перераховує величезні суми грошей

Співачка Йолка, яка народилася в Україні приголомшила своєю позицією. Вона хотіла всюди встигнути, але не вийшло, всі дізналися правду про неї.

Єлизавета Іванців, яка народилася в Ужгороді і здобула свою популярність в Україні, досі мовчить про повномасштабне вторгнення. Мало того, Йолка не соромиться виступати перед російською публікою і виконувати для них свої хіти. Мережу обурила така поведінка, українці не збираються  пробачати співачку. Вона дала зрозуміти позицію своїм мовчанням.

Співачка Йолка спонсорує українську армію, але без добрих помислів
Співачка Йолка спонсорує українську армію, але без добрих помислів

Зовсім нещодавно з’явилася інформація від українського блогера Богдана Беспалова, що співачка Йолка допомагає українській армії та донатить величезні суми грошей. Проте анонім, який поділився такими подробицями з Богданом зазначив, що це не благодійна мета, а бажання зберегти собі місце в разі непередбачуваних обставин.

Богдан Беспалов поділився вражаючими подробицями про співачку Йолку
Богдан Беспалов поділився вражаючими подробицями про співачку Йолку

Повідомляється, що ці операції Єлизавета здійснює разом зі своїми ужгородськими друзями. Вона надсилає їм грошові перекази через маловідомі європейські платіжні системи, а вони натомість передають на потреби ЗСУ.

У 2022 році співачка виступала зі своєю концертною програмою в Україні, вона була в Києві та Харкові. Зазначимо, що вона співала на сцені напередодні повномасштабного вторгнення, але підтримки від неї досі не чути.

Співачка мовчить про війну в Україні та навіть давала концерти в росії
Співачка мовчить про війну в Україні та навіть давала концерти в росії

Жінка була в журі популярного вокального шоу “Х-фактор”, завдяки якому вона здобула омріяну славу. Згодом Йолка вирішила покинути проєкт, бо їй почали надходити пропозиції про роботу. Вона мала в планах зайнятися своєю творчістю.

Йолка була в журі вокального шоу "Х-Фактор"
Йолка була в журі вокального шоу Х-фактор

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.