Російський бодібілдер Олександр Шпак підтримав Україну: голосно співав пісню “Ой, у лузі червона калина”

Російський бодібілдер заспівав українську пісню та вкотре підтримав Україну. Олександр Шпак зробив вибір світлої сторони та засудив свою країну, яка почала повномасштабне вторгнення.

Епатажний бодібілдер, якого знають всі користувачі TikTok в черговий раз підтримав Україну. Нещодавно він опублікував відео, де співає “Ой, у лузі червона калина”, він одразу потрапив у рекомендації та отримав купу схвальних коментарів.

Епатажний бодібілдер підтримав Україну та голосно співав патріотичну пісню
Епатажний бодібілдер підтримав Україну та голосно співав патріотичну пісню

Тіло Олександра Шпака все в татуюванні та пірсингу, йому вставили імпланти в груди та сідниці.

Відомо, що в 2021 році російського блогера не пустили до України, він сильно обурився, адже не розумів чому прийнято таке рішення. Він був аполітичним та до Криму не їздив. Проте прикордонники не дозволили йому перебувати на українській землі.

Підписники одразу нагадали бодібілдеру, який він насправді аполітичний та знайшли допис, де він писав “Крим наш!”, підтримуючи таким чином окупацію півострова росією.

Особисте життя блогера

Герой цього матеріалу 6 разів одружувався, але чомусь всі закінчувалися розлученням. Інформації про його колишніх жінок не вдалося знайти, але відомо, що остання дружина Ірина Міщанська, з якою вони разом розкручували свої соціальні мережі, щиро захоплюваася своїм ексчоловіком та розділяла його вподобання. Вона також займалася тренерською діяльністю і таким чином підтримувала його в бодібілдингу.

Відомо, що родина записувала спільні ролики до YouTube, які у свою чергу набирали купу переглядів та ставали дуже популярними.

Весілля Олександра Шпака та його колишньої дружини
Весілля Олександра Шпака та його колишньої дружини

Весілля пара зіграла в 2015 році, а розлучилися в 2021. Відомо, що ініціатором стала дружина і згодом, вона розказала, що потерпала від домашнього аб’юзу.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.