Ліза Глінська розповіла про своє життя до і після “МастерШеф”: була вчителькою вокалу і продавала косметику

Відома завдяки шоу "МастерШеф" кондитер Ліза Глінська розповіла своїм підписникам, як розпочинався її кулінарний шлях та як склалося життя після проєкту.

В своєму Інстаграм-блозі Ліза Глінська ділиться цікавими простими рецептами з детальними інструкціями, іноді показує новини з особистого життя. На цей раз зірка кулінарного шоу вирішила поділитися фактами про її професійний шлях для тих, хто цього не знає. Як виявилось, багато хто з людей, які цікавляться рецептами Лізи не знають, хто вона така.

Я – Ліза Глінська і вже майже 11 років тому, я знайшла себе в кондитерці. Прийшла я до цього майже в 30 років. А що було до? Перша освіта – педагогічна. Я була вчителькою вокалу, працювала із дітками в музичній школі. І цей досвід допомагає мені навчати людей у будь якій сфері. Я не просто так майже 10 років проводжу майстер класи, де навчаю людей готувати, роз’яснюючи все, як маленьким діткам. Друга освіта візажист-гример. Я була арт-директоркою відомої японської косметики. Саме там я розвила свої навички до бачення різних відтінків, кольорів, що з чим краще поєднувати.Ну і я дійсно закохалась у продукцію з Японії та і взагалі в саму країну і її підхід до всього. То ж я добре розуміюся як у декоративній косметиці, так і в доглядових засобах, що дозволяє мені добре виглядати як зсередини, так і зовні. Ви часто робите мені компліменти, за що я вдячна

, – розповіла Глінська.

Ліза Глінська розповіла про своє життя до і після МастерШеф
Ліза Глінська розповіла про своє життя до і після МастерШеф

В 2012 році її життя змінилось повністю, бо вона стала учасницею і переможницею “МастерШеф”:

А потім 2012 рік і МастерШеф, який перевернув моє життя і відкрив шлях до нового життя. Я виграла в проекті і відправилась до Франції, де отримала вищу освіту з кулінарії та кондитерії. Навчалась у кулінарній школі Le Cordon Bleu. А потім у Парижі проходила стажировку у кондитерських, представляла Україну на Чемпіонаті світу з кондитерського мистецтва на Mondial… Була суддею того ж чемпіонату… І ще багато чого. Повернувшись до України, я відкрила свою школу кондитерського мистецтва, почала писати і видавати кулінарні книжки, стала кулінарним експертом у різних передачах на ТВ. І кожного дня була вдячна за те, що йду своїм шляхом, за те, що відчуваю серцем

, – поділилась Ліза і додала, що багато разів змінювала своє життя. До кондитерського мистецтва вона прийшла майже в 30 років і цим Глінська хоче надихнути інших, що ніколи не буває пізно шукати свій шлях.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.