Як “Квартал 95” живе без Олени Кравець і Володимира Зеленського: колектив пережив пертурбації

Володимир Зеленський і Олена Кравець були провідними акторами студії "Квартал 95" та розважальних проєктів від неї. Колектив розповів, як студія живе без них.

Нинішній президент України Володимир Зеленський до політичної кар’єри був художнім керівником студії “Квартал 95”. Зрозуміло, що він більше не повернеться до розважального жанру після такої серйозної роботи та керування воюючою країною.

Коли Володимир Олександрович став президентом, Олена Кравець, його подруга, колега і кума, розповідала, що для кварталівців це був складний період, тому що Зеленський завжди “рулив кораблем”:

Нам потрібен був час прийти в себе, тому що ми не розуміли, як тепер все це буде працювати

, – зізнавалась Олена.

Як Квартал 95 живе без Олени Кравець і Володимира Зеленського
Як Квартал 95 живе без Олени Кравець і Володимира Зеленського

Керівництво “Кварталом” впало на плечі Євгена Кошового. Через деякий час з гумористичного жанру пішла також Олена Кравець, яка була єдиною жінкою у “Вечірньому кварталі” та очолювала “Жіночий квартал”. На відміну від Зеленського вона не планує йти в політику.

Як Квартал 95 живе без Олени Кравець і Володимира Зеленського
Як Квартал 95 живе без Олени Кравець і Володимира Зеленського

Гумористка взяла паузу в кар’єрі на невизначений термін та пішла зі студії після 25 років роботи там. Олена гастролювала з кварталівцями під час благодійного туру, але не знімалась в нових випусках. Це рішення вона прийняла під час повномасштабної війни через внутрішні кризи, які призвели до погіршення її здоров’я. Зараз зірка працює на телеканалі “Дом” і веде авторське вечірнє телешоу “Тихий вечір з Оленою Кравець”. Вона давно мріяла створити свій проєкт.

Олена Кравець пішла з 1+1
Як Квартал 95 живе без Олени Кравець і Володимира Зеленського

Колишні колега Кравець по “Жіночому кварталу” Ольга Жуковцова розповіла, що через вихід Олени команді довелось змінювати концертну програму, але вони вже звикли до того, що її з ними немає:

Спочатку було дивно, відбувалися певні пертурбації в номерах, все йшло по-новому. Та зараз уже звикли

, – поділилася актриса в інтерв’ю.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.