Потап зворушливо привітав Каменських з 36-річчям і розвіяв останні чутки про розлучення: “Закоханий шалено”

4 травня відома українська співачка Настя Каменських святкує свій 36-й день народження. В цей день її коханий чоловік Потап дуже ніжно і зворушливо привітав іменниницю.

4 травня українській співачці Насті Каменських виповнилося 36 років. З цієї нагоди її чоловік Потап написав теплі слова привітання у своєму Інстаграм-блозі. Репер дуже зворушливо зізнався співачці у коханні і зазначив, що вона найкраща у всьому.

Я закоханий в тебе шалено і до нестями,заради тебе хочеться жити, мріяти, досягати і перемагати

, – написав Потап, опублікувавши фото Каменських.

Співачка відреагувала на привітання репера у коментарях:

Дякую коханий, дякую, моє сонечко. Я тебе дуже люблю

, – написала Каменських.

Користувачі Мережі долучилися до привітань у коментарях і відзначили, що Потап дуже ніжно привітав свою дружину.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Який чудовий приклад, що це зовсім не складно робити жінці компліменти, не соромитися своїх почуттів, найщиріші вітання і безкінечного кохання”;
  • “Вона у вас неймовірна!! З днем народження Настю”;
  • “Яке гарне побажання. Вітаємо НК! Міцного здоров’я, мирного неба, творчих досягнень!”.

Цим ніжним і зворушливим привітанням Потап розвіяв останні чутки про розлучення зіркового подружжя. Про розставання Потапа і Каменських в Мережі говорили останні півроку. Чутки з’явилися через те, що зіркове подружжя перестали з’являтися на публіці разом і не публікували спільні знімки в соціальних мережах. Втім, нещодавно і Потап і Каменських прокоментували здогадки публіки і запевнили, що їхнім стосункам нічого не загрожує: вони не збирались, не збираються і не мають наміру в майбутньому розлучатися.

Потап зворушливо привітав Каменських з 36-річчям і розвіяв останні чутки про розлучення

Нагадаємо, Потап і Настя Каменських зіграли пишне весілля у травні 2019 року, втім офіційно одружилися вони набагато раніше. Вже зараз відомо, що саме Каменських стала причиною розлучення Потапа з його першою дружиною Іриною Горовою у 2014 році.

Наразі у Потапа і Каменських немає спільних дітей, хоча подружжя запевняють, що мріють стати батьками і працюють над цим питанням.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.