2 тисячі квадратів за пів мільйона доларів: в якому маєтку живе Руслана Лижичко з чоловіком, але без дітей

Відома українська співачка Руслана Лижичко свого часу була однією з найбільш високооплачуваних артисток. Де сьогодні живе зірка, яка отримувала по кілька десятків тисяч доларів за один виступ?

Руслана Лижичко давно здобула свою популярність. Знаменитість стала першою артисткою в історії української музики, яка привезла до рідної країни перемогу на Євробаченні. Тоді зірка заробляла чималі кошти – гонорар за один виступ міг сягати 30 тисяч доларів або ж близько 150 тисяч гривень за тодішнім курсом.

Хоча з часом популярність Руслани дещо знизилась, а інтерес публіки спав, зірка встигла заробити достатньо коштів, аби побудувати зі своїм чоловіком будинок мрії. Сьогодні відома українська співачка живе під Києвом, а її з Олександром Ксенофонтовим маєток має близько двох тисяч квадратних метрів – за оцінками незалежних експертів.

Журналісти в сюжеті телеканалу СТБ показали, де живе Руслана Лижичко
Журналісти в сюжеті телеканалу СТБ показали, де живе Руслана Лижичко

У власності відомої української співачки будинок у чотири поверхи та просторий двір. Загальна вартість маєтку, за оцінками спеціалістів з нерухомості, складає близько половини мільйона доларів. На території, де живе Лижичко, можна знайти чимало цікавих речей, втім найголовніша особливість власності артистки та її чоловіка – абсолютна енергоефективність будинку.

На даху свого будинку Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов розмістили 160 сонячних панелей, загальна вартість яких склала близько 40 тисяч доларів на ті часи, коли маєток будували. Крім того, на території зіркового маєтку стоять 10 невеликих вітряків, які коштували подружжю також близько 40 тисяч доларів.

Як виглядає будинок Руслани Лижичко, в якому вона живе зі своїм чоловіком Ксенофонтовим
Як виглядає будинок Руслани Лижичко, в якому вона живе зі своїм чоловіком Ксенофонтовим
У мережі вперше детально показали, як виглядає будинок Руслани Лижичко
У мережі вперше детально показали, як виглядає будинок Руслани Лижичко

До слова, сама Руслана Лижичко зізналась: вона неймовірно сильно цінує сонячне світло та його енергію. Знаменитість розповіла, що її студія, де вона співає, танцює та займається творчістю, розташована таким чином, аби за день “зловити” максимальну кількість сонячного проміння.

Є в будинку зірки й спортивна зала та навіть підземний басейн. Є в Руслани Лижичко й власна студія звукозапису, яка коштувала приблизно 250 тисяч доларів.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?