У них вітер в голові: Остапчук, Доманський, Меладзе та інші чоловіки, які покинули родини з дітьми

Герої сьогоднішньої статті покинули свої сім'ї заради інших жінок. Чи змогли вони налагодити стосунки з власними дітьми після розлучення, так як склалися їхнє подальше життя, далі в матеріалі.

Героїв нашої сьогоднішньої статті важко назвати гарними сім’янинами та зразковими чоловіками. Одного разу вони вже покинули своїх дружин та дітей заради іншої жінки.

Володимир Остапчук

38-річний телеведучий Володимир Остапчук ще той Казанова. Зі своєю першою дружиною Оленою Войченко Володимир прожив у шлюбі 10 років. Вони мають двох спільних дітей: дівчинку Емілію і сина Евана.

Перша дружина Володимира Остапчука Олена Войченко
Перша дружина Володимира Остапчука Олена Войченко

У 2020 році подружжя розлучилося через зраду Володимира Остапчука. Телеведучий покинув дружину і вже через декілька місяців одружився зі своєю коханкою Христиною Горняк.

Христина Горняк показала колишню тещу Остапчука
Як виглядає друга дружина Володимира Остапчука Христина Горняк

Втім, і цей шлюб не був вдалим. Вже через 1,5 роки подружжя розлучилися з невідомих причин. Зараз Остапчук будує стосунки з молодшою на 16 років дівчиною Катериною Полтавською.

Андрій Доманський

Телеведучий Андрій Доманський йшов з сім’ї, у якій є діти, двічі. Так, з першою дружиною Доманський має двох дітей: сина Василя і доньку Ладу. Андрій розлучився з дружиною, коли його кар’єра почала стрімко розвиватися. Після розлучення Доманський 5 років жив у цивільному шлюбі з ведучою Лідією Таран. У них народилася донька Василина.

Стало известно, где за границей живут Лидия Таран и ее дочь от Доманского
Андрій Доманський і Лідія Таран мають спільну доньку

Коли дівчинці було 3 роки, Андрій покинув Лідію і маленьку доньку заради іншої жінки. Зараз шоумен одружений і в новому шлюбі у нього народилося ще дві доньки.

Валерій Меладзе

Валерій Меладзе багато років жив на 2 сім’ї. З однієї сторони у нього була дружина Ірина та троє доньок, а з іншого – коханка Альбіна Джанабаєва і таємний син.

Як виглядають колишні жінки Валерія і Кості Меладзе до Джанабаєвої і Брежнєвої
Як виглядає колишня дружина Валерія Меладзе

На розлучення з першою дружиною Меладзе наважився тоді, коли Джанабаєва завагітніла вдруге. Зараз Валерій щасливий в шлюбі з Альбіною, а у 2020 році у них народилася третя спільна дитина – дівчинка Аата.

Міша Кацурін

Ресторатор і новий бойфренд Наді Дорофєєвої Михайло Кацурін покинув свою дружину Дашу заради співачки.

Даша і Міша Кацуріни
Як виглядає колишня дружина Кацуріна

У екс-подружжя є двоє маленьких дітей, меншому з яких на момент розлучення було лише півроку.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.