49-річний Мітя Фомін зібрався завести дітей з сурогатною матір’ю: “Всі хочуть заміж і борщів”

Відомий російський співак та екс-соліст гурту "Hi-Fi" Мітя Фомін у 49 років неодружений і не має дітей, але планує це змінити. Артист поділився в інтерв'ю особистими планами.

Російська журналістка Альона Жигалова взяла інтерв’ю у Міті Фоміна, в якому він зізнався, що вже готовий до серйозних стосунків. Успішний, високий та спортивний співак ніколи не одружувався і не ставав батьком. Через це деякі люди вважають, що він приховує свою нетрадиційну орієнтацію, інші впевнені, що це лише образ, який створюється штучно.

49-річний Мітя Фомін зібрався завести дітей з сурогатною матір'ю
49-річний Мітя Фомін зібрався завести дітей з сурогатною матір’ю

Відомо, що Міті Фоміну в молодості приписували роман із Жанною Фріске. Пара була неодноразово знята в обіймах на світських заходах, але нічого, окрім дружніх почуттів, зірки не відчували.

В 2010 році говорили, що Мітю пов’язували стосунки з бізнесвумен Ксенією Мерц. Співак навіть запропонував їй стати його дружиною, однак до весілля не дійшло. Пізніше з’явилися чутки про романтичний союз співака з Катериною Гордон. Через деякий час артист все ж таки висловився з цього приводу. Молодий чоловік підтвердив, що був у відносинах з Катею, але потім пара розсталась.

49-річний Мітя Фомін зібрався завести дітей з сурогатною матір'ю
49-річний Мітя Фомін зібрався завести дітей з сурогатною матір’ю

Коли до групи “Hi-Fi” приєдналась Тетяна Терьошина, Фомін з нею дуже зблизився. Знову поповзли чутки про швидке одруження Міті з новою учасницею колективу, але вона тоді зустрічалася з олігархом, тому нічого не підтвердилось.

Зараз Фомін займається пошуком сурогатної матері, щоб стати нарешті батьком. Однак з цим у нього виникли проблеми. За його словами, кандидатки на виношування дитини не бажають задовольнятися такою скромною роллю:

Усі хочуть заміж та борщів

, – заявив артист.

Фомін підкреслив, що виступає за традиційні цінності, оскільки виховувався у повній сім’ї і вважає, що у дитини має бути мама, але якщо гідної обраниці не знайдеться, він готовий до сурогатного материнства.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.