65-річний Павло Зібров знайшов нову любов, яка полонила його серце після дружини: “Познайомилися з Лайлою”

Відомий український співак Павло Зібров показав підписникам свою нову любов, яка має незвичайне ім'я Лайла. Публіка просто в захваті від красуні.

Павло Зібров в цьому році відсвяткує 66-річчя, але він притримується модних трендів і активно веде свій Інстаграм-блог. Народний артист ділиться з прихильниками новинами з життя, показує творчі події, а на цей раз він розповів, кого зустрів на нещодавньому концерті для українських захисників, який пройшов просто неба. Знаменитість регулярно дає благодійні концерти і підтримує своєю творчістю воїнів, він навіть викреслив з життя зрадницю Таїсію Повалій, з якою дружив багато років.

Це любов. Гортайте карусель! Познайомились з Лайлою, коли були у наших захисників. Найкраща психологічна розрядка

, – написав Павло Миколайович.

На знімках він позує поруч з собакою Лайлою, яка вподобала володара найпишніших вусів України. У Лайли різнокольорові очі та жовто-блакитний нашийник.

Користувачі Мережі поставили багато лайків і залишили коментарі з компліментами Лайлі.

В будинку Павла Зіброва також живе собака-охоронниця, яку звати Габі. Вона навіть позувала разом із зірковим хазяїном для обкладинки журналу.

65-річний Павло Зібров знайшов нову любов, яка полонила його серце після дружини
65-річний Павло Зібров знайшов нову любов, яка полонила його серце після дружини

Нагадаємо, Павло Зібров живе з сім’єю в селі поряд з Києвом. З 1994 року він в офіційному шлюбі зі своєю дружиною Мариною. У пари є доросла дочка Діана, яка скоро вийде заміж. Артист зізнавався, що з коханою спить в різних кімнатах, але це не через проблеми в стосунках. В інтерв’ю він розповідав, що дружині треба добре відпочивати, тому що вона багато працює, а він сильно хропить вночі.

Коли Марина і Павло тільки познайомились, майбутня дружина співака хотіла звести його з подругою, однак дуже скоро сама закохалась в нього і в результаті подруга стала третьою зайвою.

Схожі статті

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.