Колишня киянка Наташа Корольова може забути про рідний Київ: дружина Тарзана відмовилася від громадянства

Співачка Наташа Корольова нарешті зізналася, яку ж позицію вона займає та напевно зрозуміла, що всидіти на двох стільцях в неї не вийде. Ви будете ошелешені, коли дізнаєтесь, чий бік вона обрала.

Співачка Наташа Корольова, яка родом із Києва, після початку повномасштабного вторгнення цілий рік замовчувала свою позицію щодо війни, яку розв’язала країна, в якій артистка зараз проживає.

Наташа Корольова не підтримала Україну та вирішила змінити громадянство
Наташа Корольова не підтримала Україну та вирішила змінити громадянство

Проте стало все зрозуміло, коли Наташа влаштувала справжній концерт до свого ювілею. Була вся “елітна” тусовка, а також жінка не забула про символіку, яка відразу “кричить” про те, що Корольова справжня патріотка росії. У її шоубалеті в танцівників були дуже цікаві наряди, які мали колір їх стяга, а сама Наташа вирішила заспівати про так званий “символ юності” та навіть на піонерському значку розмістила своє зображення.

Всі зрозуміли, яка позиція в артистки насправді, але нещодавно почали ширитися чутки, що жінка змінила українське громадянство на російське. Відомо, що брат Наташі Корольової брав участь у Революції гідності, проте сама жінка такої ініціативи не підтримала.

Артистка довго мовчала про повномасштабне вторгнення, але пізніше все стало зрозуміло
Артистка довго мовчала про повномасштабне вторгнення, але пізніше все стало зрозуміло

Артистка продовжує жити безтурботним життям, давати різні інтерв’ю, але українці нічого не забувають. Співачка зробила свій вибір, тому після перемоги її ніхто тут не чекає.

Наразі жінка перебуває в шлюбі з російським танцівником Сергієм Глущенко, який всім відомий за псевдонімом Тарзан. Епатажна парочка постійно потрапляє в гучні скандали та обговорення. Він активно підтримує війну в Україні та говорив, що сам готовий піти добровольцем.

Наташа Корольова із своїм чоловіком Тарзаном підтримують війну
Наташа Корольова із своїм чоловіком Тарзаном підтримують війну

Мама та сестра Корольвої мають іншу позицію, вони підтримують Україну. Відомо, що родина перебувала в США.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.