Історія кохання Юлії Саніної та Валерія Бебко покрита цікавими таємницями: дізнайтеся про них першими

Юлія Саніна та Валерій Бебко вже довгий час в щасливому шлюбі, проте мало хто знає, з якими негараздами парі довелося боротися, щоб нарешті стати щасливими. Всі деталі вже в матеріалі

Майбутня співачка Юлія Саніна познайомилася зі своїм чоловіком у січні 2009 року. Тоді молода студентка навчалася в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Їй щиро подобалася журналістика і так вийшло, що її захоплення познайомило майбутню пару.

Їх знайомство було випадковим, але доленосним
Їх знайомство було випадковим, але доленосним

Юлія брала інтерв’ю у Валерія по телефону, він тоді працював на телеканалі “MTV Україна”. Вони так захопилися процесом, що розмова тривала три години, а не як було заплановано – одну. До речі, зараз родина зберігає запис з диктофону, як сімейну реліквію. Саніна відразу зрозуміла, що Бебко не такий як інші, вона вже тоді відчула, щось близьке своїй душі.

Згодом хлопець покликав молоду журналістку послухати музику, а вона дуже чекала тієї зустрічі.

Узаконення стосунків

Після двох років зустрічань, вони прийняли рішення стати родиною офіційно. Вирішили, що весілля буде оформлене в українському автентичному стилі. Того ж року пара заснувала свій відомий на всю Україну гурт “The Hardkiss”.

Закохані приховувала свої стосунки 5 років.

Вагітна співачка в обіймах чоловіка
Вагітна співачка в обіймах чоловіка

У листопаді 2015 року співачка народила сина Данила. Він був довгоочікуваною дитиною, появу якої з нетерпінням чекали. Материнство чудово вплинуло на артистку, вона стала більш ніжною та м’якою.

Спочатку вона спіткнулася зі страхом зробити щось не так, але згодом їй ставало простіше і материнство приносило багато щастя. Сімейні обов’язки пара ділила на навпіл.

Переломний момент

Складний етап в стосунках почався приблизно через 2 роки після народження Дані. Вони були заклопотані своїми справами, адже в той час родина займалася не тільки вихованням маленького сина, а ще й створенням нового альбому та готувалися до масштабного шоу.

Сімейна пара почала віддалятися одне від одного, але Саніна розуміла, що їх розрив зруйнує все, що вони будували. Відверта розмова викрила багато деталей над якими, вони почали працювати.

Родина в повному складі
Родина в повному складі

Зараз зіркова родина щаслива в шлюбі, вони продовжують працювати та створювати свій сімейний затишок.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.