Як змінилося життя Роксолани з “Величного століття”: казка Хюррем закінчилася, а Сулейман втік

Чим зараз займається та сама Роксолана з турецького серіалу? Та що відомо про її позиції стосовно України: чесно кажучи, ви будете здивовані, коли почуєте цю інформацію.

Мар’єм Узерлі відома турецька актриса, яка народилася та виросла в багатодітній сім’ї. Із самого дитинства майбутня зірка була дуже боязкою та сором’язливою, на контакт йшла не з усіма.

Відома актриса жила та народилася в багатодітній родині
Відома актриса жила та народилася в багатодітній родині

Актриса обрала для себе майбутню професію досить легко, вона сильно не переймалася, ким їй бути, то просто навмання вирішила випробувати долю. Дівчина закінчила акторську школу та почала брати участь в невеликих театральних проєктах.

Актриса тяжко працювала на зйомках та через це потрапила в клініку
Актриса тяжко працювала на зйомках та через це потрапила в клініку

Справжній успіх та визнання вона здобула завдяки “Величному столітті”, де зіграла роль Хюррем Султан. Узерлі розповідала, що не отримувала задоволення від того, якими якостями була нагороджена її героїня, адже іноді її лякала така підступність та жорстокість.

Знімальний процес виснажував зірку, тому перевтома призвела до того, що Мер’єм потрапила до реабілітаційної клініки. Їй діагностували:емоційне вигорання.

Зірка “Величного століття” не підтримала Україну

Незважаючи на те, що в серіалі актриса грала легендарну українку – Настю Лісовську, вона вирішила не позбавляти себе заробітку в реальному житті. Жінка публікувала у своєму Інстаграмі фото, які були зроблені для російського журналу. Згодом вона з’явилася на обкладинці видання за березень – квітень 2022 року.

Прихильники з України не очікували такої позиції, адже вона була улюбленою героїнею та актрисою багатьох і вважали, що вона буде слідувати за цивілізованим світом, де не допускають подібного, проте в неї своя думка.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".