Каменських привітала Потапа з 42-річчям і показала перше спільне фото за довгий час: “Постарів Потапушка”

8 травня відомий український репер і продюсер Потап святкує свій 42-й день народження. Його дружина Настя Каменських ніжно привітала іменинника зі святом.

Український репер та продюсер Олексій Потапенко 8 травня святкує свій 42-й день народження. З цієї нагоди його дружина Настя Каменських зворушливо привітала свого чоловіка в своєму Інстаграм-блозі. Артистка опублікувала перше за довгий час спільне фото з Потапом і написала дуже важливі слова.

Що б не сталося у цьому Всесвіті чи у якомусь іншому! — я з тобою, кохаю

, – написала Каменських.

Співачка недаремно написала саме ці слова, адже останнім часом на Потапа звалилася купа хейту. Артиста почали недолюблювати через те, що він виїхав за кордон, коли почалася війна в Україні. Крім цього був ще скандал з його недавньою піснею “Волонтер”, яку публіка не оцінила, а також звинувачення Потапа у домаганнях від його колишньої підопічної. Очевидно, що Потапу за останній рік було нелегко, як артисту. Втім, його дружина Настя Каменських зазначила, що буде його підтримувати, щоб не трапилось.

В коментарях під дописом Каменських користувачі Мережі не долучилися до привітань. Фоловери знову почали критикувати репера, а також відмітили, що він дуже постарів.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Потапик, як дід виглядає”;
  • “Давно хочу запитати у псевдопатріота, за ту гидотну пісню про волонтерів. Що то було?”;
  • “А я так сподівалася що ви цю гидоту залишили”;
  • “Старий дід, Настя все зробила не так”;
  • “Постарів Потапушка”;
  • “Не маю права судити, ваш вибір! Ваше життя! Як артист Олексій для мене вмер. Україна понад усе”;
  • “Шкода , що з української естради Потап зник для українців уже назавжди”.

Нагадаємо, останні півроку в Мережі ходили чутки, що Потап та Настя Каменських розлучаються. Справа в тому, що зіркове подружжя не з’являлися разом на публіці і не публікували спільних знімків. Втім, і Каменських і Потап нещодавно прокоментували ці чутки і запевнили, що їхнім стосункам нічого не загрожує: вони не розлучились і не збираються цього робити в майбутньому.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.